Ξανά πατέρας ο Γιώργος Θεοφάνους!

01.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παρά ένα παιδί και την ομάδα μπάσκετ την φτιάχνει ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος σε εφτά μήνες από τώρα θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά. Σύμφωνα, με την εκπομπή «Φώτης και Μαρία live» η σύζυγος του συνθέτη,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρά ένα παιδί και την ομάδα μπάσκετ την φτιάχνει ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος σε εφτά μήνες από τώρα θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά. Σύμφωνα, με την εκπομπή «Φώτης και Μαρία live» η σύζυγος του συνθέτη, Βίλλυ είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Η Βίλλυ είναι ήδη δύο μηνών έγκυος και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ήδη από το γάμο τους έχουν αποκτήσει άλλα δύο παιδιά, ενώ ο Θεοφάνους από τον πρώτο γάμο με την Ευρυδίκη έχει το γιο του, Άγγελο.

Αυτές τις μέρες, ο Θεοφάνους τρέχει με τις οντισιόν για το X Factor, ενώ σε πρωινή εκπομπή που ήταν καλεσμένος διάψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να «σφάζεται» συνέχεια με το Νίκο Μουρατίδη. Αποκάλυψε ότι οι σχέσεις τους είναι καλές και οι μόνες διαφωνίες τους έχουν να κάνουν με το ρεπερτόριο των φερέλπιδων τραγουδιστών.

Καλά, αυτό δε λέει και κάτι. Και πέρυσι στις οντισιόν μια χαρά ήταν οι δυο τους. Και μάλιστα ο ένας γέλαγε με τα χαριτωμένα αστεία του άλλου. Το «σφάξιμο» ήρθε στα live που τους έβλεπε και τόσος κόσμος. Όσο να κάνει σε αυτά είναι το σασπένς. Όχι, στις οντισιόν.