Παντρεύεται η Χρύσπα;

01.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ρομάντζο βγαλμένο από ταινία του 60 μου θυμίζει το λοβ στόρι που ζει από το καλοκαίρι η Χρύσπα, η οποία ωσάν άλλη Άντζελα Ζήλεια (ελέω κοντού μαλλιού και ιδιότητας? αοιδός) γνωρίζει τον μεγάλο (και κεραυνοβόλο έρωτα) στο πρόσωπο επιχειρηματία. Επειδή, δεν έχω δει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ρομάντζο βγαλμένο από ταινία του 60 μου θυμίζει το λοβ στόρι που ζει από το καλοκαίρι η Χρύσπα, η οποία ωσάν άλλη Άντζελα Ζήλεια (ελέω κοντού μαλλιού και ιδιότητας... αοιδός) γνωρίζει τον μεγάλο (και κεραυνοβόλο έρωτα) στο πρόσωπο επιχειρηματία. Επειδή, δεν έχω δει φάτσα του αγοριού της, επιλέγω Κώστα Κακκαβά για το ρόλο, γιατί σε όλες τις ταινίες ήτο καλόπαιδο και η Χρύσπα (εδώ που τα λέμε) ένα καλόπαιδο θα επέλεγε να παντρευτεί.

Τι έχουμε; Γιατί μείναμε με ανοιχτό το στόμα; Δεν είχες εσύ στην Χρύσπα να παντρεύεται; Ούτε κι εγώ. Γι αυτό κι έμεινα επίσης με ανοιχτό στοματάκι, διαβάζοντας το ρεπορτάζ της Espresso, που αποκάλυπτε το νέο (εκ Θεσσαλονίκης) έρωτα της νεαρής αοιδού. Η Χρύσπα/Ζήλεια που λες πήγε να τραγουδήσει σε μαγαζί της συμπρωτεύουσας το καλοκαίρι κι εκεί γνώρισε τον μεγάλο έρωτα, που όχι δεν εξελίχθηκε σε ακόμη μία καλοκαιρινή αγάπη, που τελειώνει με το που πέφτει η πρώτη φθινοπωρινή ψιχάλα.

Αν ο επιχειρηματίας/Κακκαβας κάθε βράδυ την έβγαζε πρώτο τραπέζι και «στόλιζε» την αγαπημένη του με όλο το λουλουδικό του μαγαζιού, θα σε γελάσω. Αν και το δημοσίευμα δεν περιγράφει λεπτομέρειες του ρομάντζου, εγώ κάπως έτσι το φαντάζομαι. Αγνό, τρυφερό, δυνατό (σνιφ, σνιφ) με σκοπό το γάμο. Και το εννοώ αυτό, αφού ο επιχειρηματίας/Κακκαβάς, όπως σε όλες τις ελληνικές ταινίες, στο μήνα πάνω πρόσφερε μονόπετρο συνοδευόμενο με πρόταση γάμου.

Η εφημερίδα, δεν γνωρίζει αν η Χρύσπα/Ζήλεια είπε το «I do», αλλά είδαν να κοσμεί μία κοτρόνα το δάχτυλο της, οπότε φαντάζονται ότι ήτο θετική η απάντηση. Πάντως, αυτή την περίοδο η Χρύσπα/Ζήλεια είναι στην Αθήνα, όπου ετοιμάζει το νέο της cd, που είναι ποιοτικότερο των ποιοτικών, αφού περιέχει και τραγούδια by Στέφανος Κορκολής. Ένα εξ’ αυτών, κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, αλλά μία που το ακούσαμε και μία που δεν το ακούσαμε ξανά. Αλλά, δεν χρειάζεται άγχος. Τώρα που ήρθε η τύχη στα ερωτικά, μπορεί να έρθει και στα επαγγελματικά. Εξάλλου, αυτά τα δυο πάνε πακέτο.