Προβλήματα στη σχέση Ράπτη - Μαρακάκη;

01.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Γάμο περιμέναμε από Έλενα Ράπτη και Γιάννη Μαρακάκη, αλλά πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να μην ευτυχήσουμε να δούμε το ζεύγος να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Κρίση (όχι οικονομική, η άλλη) λέγεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γάμο περιμέναμε από Έλενα Ράπτη και Γιάννη Μαρακάκη, αλλά πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να μην ευτυχήσουμε να δούμε το ζεύγος να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Κρίση (όχι οικονομική, η άλλη) λέγεται ότι έπληξε τη σχέση τους, η οποία βρίσκεται σε μία περίεργη φάση. Πολύ περίεργη θα έλεγα εγώ, αφού το ζευγάρι εξακολουθεί να κάνει δημόσιες εμφανίσεις γεμάτες αγάπη και δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι κρίση είναι αυτή που πλήττει τον έρωτα τους.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες (και δημοσιεύματα) που έλεγαν ότι Ράπτη και Μαρακάκης δε διανύουν στη σχέση τους και τις πιο τρελές στιγμές πάθους και έρωτα. Αντιμετώπιζαν, έλεγαν οι φήμες, κάποια προβλήματα, που είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθούν τα όποια σχέδια και όνειρα για γάμο.

Για να καταλάβεις, πέρασε ολόκληρο καλοκαίρι και δε θυμάμαι το ζεύγος να φιγουράρει σε ένα εξώφυλλο από τις διακοπές τους. Πέρυσι, ας πούμε, γινόταν πανικός. Κάθε εβδομάδα και από μία φωτό τους πότε από σικ παραλία της Αττικής, πότε στην Χαλκιδική να κάνουν τα θαλάσσια σπορ και πότε να κάνουν τζόκινγκ στην πρωτεύουσα. Φέτος τίποτε από όλα αυτά.

Για να έρθει, λοιπόν, η Ράπτη και με δηλώσεις της στο «Πρώτο Θέμα» λέει ότι θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα στα προσωπικά της μετά τις εκλογές. Τώρα αυτό τι σημαίνει; Εξηγεί, δε, ότι ο χρόνος λόγω της υποψηφιότητας της είναι περιορισμένος, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μία απόσταση στη σχέση της. Μεγάλη; Μικρή; Δεν μας δίνει μέγεθος η βουλευτής. Και μας μπερδεύει περισσότερο όταν λέει ότι ελπίζει μετά τις εκλογές να αντιμετωπίσει θετικά τα προβλήματα.

Ωστόσο, (για να δεις ότι και οι βουλευτές τα έχουν μπερδεμένα με τα προσωπικά. Όχι μόνο οι celebrities) ο Μαρακάκης είναι δίπλα της στην προεκλογική της εκστρατεία και την βοηθάει τα μάλα. Και για να μπερδευτείς περισσότερο, εβδομαδιαίο περιοδικό τους εντόπισε σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης να είναι αγαπημένοι και τρυφεροί μεταξύ τους. Άσε, που το δάχτυλο της Ράπτη κοσμούσε ένα... ύποπτο μονόπετρο. Τι να πω. Μαζί με το εκλογικό αποτέλεσμα θα έχω αγωνία και για τα προσωπικά της Ράπτη.