Αλεξάνδρατου: Μεγάλωσε το στήθος μπροστά στο φακό!

01.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά». Έχω από το πρωί η έρμη που σταυροκοπιέμαι με αυτά που είδαν τα ματάκια μου και δεν μπορεί με τίποτε να χωνέψει το φτωχό μου το μυαλό. Η Τζούλια Αλεξανδράτου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά». Έχω από το πρωί η έρμη που σταυροκοπιέμαι με αυτά που είδαν τα ματάκια μου και δεν μπορεί με τίποτε να χωνέψει το φτωχό μου το μυαλό. Η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε αυξητική στήθους (σιγά τα ωά) και η επέμβαση απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό. Είπα κι εγώ να φάω την κουρού μου ξεφυλλίζοντας το Down Town και πρώτη μούρη εξώφυλλο η Τζούλια με χειρουργική ποδιά λίγο πριν την επέμβαση.

Και δίπλα σε μικρές φωτό σκηνές από το χειρουργείο, το μοντέλο πάνω στο τραπέζι και το στήθος της με το σχεδιάγραμμα για το πού θα μπει η σιλικόνη. Σα να έβλεπα τα προσεχώς του Nip/Tuck αγαπημένε μου. Αφού από την αηδία άφησα στην άκρη την κουρού. Τσάμπα το ευρώ. Τι να πω αγαπημένε μου. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Έχω γίνει Αυλωνίτης, αφού από το πρωί είμαι όλο «Βρε που πάμε» και «Βρε που πάμε».

Ήξερα ότι για λίγη δημοσιότητα η κάθε σταρλετίτσα του τόπου τούτου είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα. Αλλά ο φτωχός μου νους δεν μπορούσε να πάει τόσο μακριά και να πιστέψει ότι για λίγη δημοσιότητα θα έκανε κάποια χειρουργείο/φωτογράφηση. Ακόμη και τον Ηλία Ψινάκη ξεπέρασε η Τζούλια κι αποδεικνύεται ότι καμιά φορά ο μαθητής είναι πιο τσακάλι από τον δάσκαλο. «Τσακάλι» λέμε τώρα. Πάντως, η ίδια μια χαρά απόλαυσε την όλη διαδικασία και μάλλον πρέπει να νιώθει περήφανη που είναι η πρώτη Ελληνίδα διάσημη, που έκανε πλαστική μπροστά στο φακό.

Άντε, η επόμενη επέμβαση που θα κάνει η Τζούλια να είναι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Όχι, αγαπημένε μου, δεν της βάζω ιδέες. Είμαι σίγουρη ότι το έχει σκεφτεί. Ίσως σε ένα μελλοντικό ρόλο. Βλέπεις, για το νέο της ρόλο σε ταινία που θα είναι τύπου «Sex and the City» χρειάστηκε να μεγαλώσει τα βαβά της. Στον επόμενο μπορεί να χρειαστεί να σηκώσει ποπό. Μόνο ο επόμενος να μην είναι σε ταινία τύπου Nip/Tuck. Φοβάμαι τις «θυσίες» που θα κάνει το μοντέλο για το έργο. Μπρρ..