Χώρισε η Νατάσσα Θεοδωρίδου

02.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Νατάσα Θεοδωρίδου με έχει λιγάκι μπερδέψει... Είναι μόνη της; Είναι με τον Τζιώτη; Είναι με τον Κανάκη; Δεν είναι με κανέναν; Όσο να πεις μια ανησυχία την έχω τελευταία που δε μου κολλάει με τίποτα ύπνος και σκέφτομαι διαρκώς τα αισθηματικά των άλλων (γιατί με τα δικά μου άκρη δε βρίσκω).Τελικά χώρισε το κορίτσι αφού αποφάσισαν τα παιδιά (Θεοδωρίδου- Τζιώβας) να ακολουθήσουν διαφορετικά μονοπάτια.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με έχει λιγάκι μπερδέψει... Είναι μόνη της; Είναι με τον Τζιώτη; Είναι με τον Κανάκη; Δεν είναι με κανέναν; Όσο να πεις μια ανησυχία την έχω τελευταία που δε μου κολλάει με τίποτα ύπνος και σκέφτομαι διαρκώς τα αισθηματικά των άλλων (γιατί με τα δικά μου άκρη δε βρίσκω).Τελικά όμως χώρισε το κορίτσι αφού αποφάσισαν τα παιδιά (Θεοδωρίδου- Τζιώβας) να ακολουθήσουν διαφορετικά μονοπάτια.

Τη μια που λες τη βλέπω σε όλα τα περιοδικά κούκλα αλλά μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο και την άλλη με τρελό παρεάκι να τα σπάει στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης και να οι αγκαλιές και να οι ματίτσες να πέφτουν ...σύννεφο. Είναι να μην προβληματιστώ;

Για να σου τα θυμησω λιγάκι (τα αισθηματικά της Νατάσας ντε) θα σου πω τα εξής: όντας χωρισμένη με τον Αντρέα Φουστάνο πολλά ήταν τα ονόματα που είχαν συνδεθεί -χωρίς κάποιο από αυτά να έχει επιβεβαιωθεί- μαζί της (ποιον να θυμηθώ το Μπουγιούρη ή τον Μητρόπουλο) μέχρι που πέρυσι το καλοκαίρι, μπούκωσε και η Νατάσα και αποφάσισε να μην κρύβεται και να παρουσιάσει το νέο αίσθημα Θεόφιλο Τζιώτη.

Έκτοτε έχει περάσει ένας χρόνος σχέσης που τώρα (όπως όλα τα πράγματα κάποια στιγμή) έφτασε στο τέλος της όπως μαθαίνω από το περιοδικό People. Να σου πω την αλήθεια το είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά αφού όλο και πιο μόνη έβλεπα τη Νατάσα, όλο στο shopping therapy το έριχνε (η πρώτη κίνηση μετά το χωρισμό) και όλο στα μπουζούκια την έβρισκες.

Εξάλλου να σου θυμίσω ότι η τελευταία φορά που είδα το ζεύγος (Θεοδωρίδου-Τζιώτη) ήταν περί τον Ιούλιο που τους είδα να χαλαρώνουν στην Πύλο παρέα με το πολυσυζητημένο ζεύγος Μενεγάκη- Παντζόπουλο. Ήταν κατακαλόκαιρο και μας πήρε το φθινόπωρο, αυτό από μόνο του κάποιο καμπανάκι στο χτυπάει...

Και λες, είναι δυνατόν να πίνει και να ξενυχτάει το κορίτσι και να έχει πάρει σβάρνα όλα τα μπουζουξίδικα (αφού πήγε να δει από κοντά και το Βέρτη αλλά και το Ρέμο) χωρίς λόγο; Έτσι είναι όμως αυτά Δημητρούλα μου και η Νατάσα ξέρει καλύτερα από τον καθένα τη ρουτίνα ενός χωρισμού. Όμως δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε μπορεί με τίποτα να στεριώσει μια σχέση τέτοια γυναικάρα; Και κούκλα είναι, και φωνάρα είναι και την προίκα της (όσο να πεις) την έχει και όποιος βρεθεί στην αγκαλιά της θα βρει την καρδερίνα του στο προσωπάκι της...

Να κάτι τέτοια είναι που μου μαυρίζουν την ψυχή και με πιάνει το μαράζι που θα την ακούω από αύριο τέτοια θεά να τραγουδάει: "αχάριστη καρδιά δε μ’ αγαπάς και ας ήμουνα αγκαλιά να καταλήξεις, στο αίμα σου το έχεις να σκορπάς φιλιά με ημερομηνία λήξης!". Ή ας ελπίσουμε ότι θα τραβήξει απλά μια κόκκινη γραμμή σε όλα και θα πάει παρακάτω!

Ελένη Αναστασάκη