Είναι ζευγάρι Αλαφούζος- Κωνσταντινίδη!

03.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η showbiz φροντίζει να μας κρατάει σε εγρήγορση! Τα νέα ειδύλλια λοιπόν μπορεί να πέφτουν βροχή σήμερα όμως θα σου πω για ένα νέο έρωτα που μόλις τον πήρε το μάτι μου!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η showbiz φροντίζει να μας κρατάει σε εγρήγορση! Τα νέα ειδύλλια λοιπόν μπορεί να πέφτουν βροχή σήμερα όμως θα σου πω για ένα νέο έρωτα που μόλις τον πήρε το μάτι μου! Ο Σωκράτης Αλαφούζος -και ενώ περιμένει να βγει το συναινετικό διαζύγιο από την επίσης ηθοποιό Βάσω Γουλιελμάκη- δεν έχασε τον καιρό του και βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Άριελ Κωνσταντινίδη.


Ο Σωκράτης σου λέει λιώνει το αγόρι και η Άριελ επίσης( εμ θα ξεχάσω νομίζεις εγώ τι κούκλος που ήταν στις "Αέρινες σιωπές";), αφού τα παιδιά έκαναν τις διακοπούλες τους στην Πάτμο, όπως διαβάζω στο περιοδικό OK- και λέει τέτοιο πάθος που έμεναν με ανοιχτό το στόμα τα ντόπια αδιάκριτα ματάκια. Έτσι είναι χρυσή μου, ο έρωτας και ο βήχας ως γνωστόν είναι αδύνατον να κρυφτούν...


Χαλαροί και άνετοι και οι δύο γέμισαν μπαταρίες μέχρι τα τέλη Αυγούστου στο νησί της Αποκάλυψης, που σου λέει η διαμονή τους ήταν όνομα και πράγμα (γεμάτη αποκαλύψεις ντε!).


Τα ερωτοχτυπημένα πιτσουνάκια βόλταραν στα σοκάκια του νησιού, έφαγαν στα ταβερνάκια τους, έριξαν και τους χορούς τους και το γλέντησαν με την καρδιά τους, αφού τώρα έχουν ήδη επιστρέψει στην Αθήνα μιας και ο Σωκράτης είχε δουλειές με φούντες αφού θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega "Κούκλες" , παρέα με ένα τσούρμο "Κούκλες" όπως η Δήμητρα Ματσούκα, η Λίνα Σακκά και πολλοί άλλοι. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τον κούκλο Σωκράτη στους δέκτες μας (γιατί από κούκλες πια θα μπουχτίσουμε)...


Ελένη Αναστασάκη