Επανασύνδεση και γάμος!

25.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κι αν λένε πως άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει; Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς φαίνεται πως δεν παίρνουν χαμπάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κι αν λένε πως άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει; Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς φαίνεται πως δεν παίρνουν χαμπάρι από τέτοια και όχι μόνο αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά σκέφτονται ακόμη και τον γάμο!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν ένα χρόνο στα γυρίσματα της σειράς «Για την Άννα» και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος. Μέσα σε λίγο διάστημα έμειναν κάτω από την ίδια στέγη κι εκεί που όλα έδειχναν ιδανικά και ωραία μεταξύ τους, έσκασαν τα νέα του χωρισμού. Αυτός, όμως, δεν κράτησε πολύ και το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

Και να ήταν μόνο αυτό; Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι σκοπεύουν να παντρευτούν και μάλιστα μέσα στο χρόνο. Μην τους πιάσει και το δίσεκτο 2008! Όσο για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και τους χώρισαν προσωρινά, δεν φαίνεται να τους απασχολούν και πολύ, αφού τα έχουν λύσει κιόλας. Άμα ο έρωτας είναι μεγάλος. Κι άμα έχεις στο πλευρό σου κοτζάμ Άννα Δημητρίεβιτς, όλα τα προσπερνάς.