Ξανά μαζί μετά από χρόνια Αραβανή - Παρθένης;

07.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι του Παρθένη Αλέξανδρου έγινε η Αραβανή Ευαγγελία». Και για να καταλάβεις τι εννοώ, Αλέξανδρος Παρθένης και Ευαγγελία Αραβανή μετά από πέντε χρόνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι του Παρθένη Αλέξανδρου έγινε η Αραβανή Ευαγγελία». Και για να καταλάβεις τι εννοώ, Αλέξανδρος Παρθένης και Ευαγγελία Αραβανή μετά από πέντε χρόνια είναι ξανά ζευγάρι. Τι να πιάσω και τι να αφήσω σε αυτή την ιστορία.

Καταρχάς, είχα ξεχάσει (περίεργο για εμένα) ότι τα δύο μοντέλα υπήρξαν κάποτε ζευγάρι. Αλλά, όπως μας υπενθυμίζει η Espresso (που αποκαλύπτει και την επανασύνδεση) Παρθένης και Αραβανή τα είχαν για λίγους μήνες, από τον χειμώνα του 2005 μέχρι την άνοιξη του 2006, αλλά χώρισαν. Μάλιστα τότε η Αραβανή (που είχε πάρει και το στέμμα της Σταρ Ελλάς) είχε γίνει έξω φρενών με τον Αλέξανδρο, επειδή στο καπάκι εκείνος έκανε σχέση με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Ούτε ζωγραφιστό δεν ήθελε να τον δει (δεν είναι η πρώτη πρώην Παρθένη που της συμβαίνει αυτό) και όσες φορές τύχαινε να βρεθούν στο ίδιο μέρος, αγνοούσε ο ένας τον άλλον. Τα χρόνια, όμως, πέρασαν, τα δύο απιδιά είχαν άτυχες γνωριμίες και έρωτες, με αποτέλεσμα να βρεθούν ξανά, αποφασίζοντας να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον τότε (και ξεχασμένο από πολλούς) έρωτα τους.

Εννοείται, ότι κανείς από τους δύο δεν επιβεβαιώνει τη σχέση, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους έχουν δει σε νυχτερινές εξόδους, όπως τελευταία στο σινεμά. Εκεί, παρακολουθούσαν την ταινία αγκαλιασμένοι (σνιφ, σνιφ. Πολλή συγκίνηση έχω ρίξει σήμερα) τραβώντας πάνω τους τα βλέμματα των υπόλοιπων θεατών. Άντε να δούμε τι θα γίνει και με αυτό τον έρωτα. Γιατί κα τα δυο (ειδικά, η Αραβανή) είναι λίγο άτυχα σε αυτό τον τομέα.