Από Βραζιλιάνα σε Μολδαβή ο Σόμμερ...

07.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πώς το έλεγε ο Σπύρος Σπυράκος; «Ο έρωτας με έρωτα περνάει»... Και το αυτό φαίνεται ότι εφαρμόζει ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος (έχω να πω) έχει βάλει τα γυαλιά στα αρσενικά του τόπου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πώς το έλεγε ο Σπύρος Σπυράκος; «Ο έρωτας με έρωτα περνάει»... Και το αυτό φαίνεται ότι εφαρμόζει ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος (έχω να πω) έχει βάλει τα γυαλιά στα αρσενικά του τόπου. Ναι αγαπημένε μου, να πας να κρυφτείς εσύ και οι άλλοι άνδρες, διότι ο Σόμμερ έχει μεγάλη επιτυχία στον έρωτα και από Βραζιλιάνα καλλονή πήγε σε Μολδαβή καλλονή. Για να σου θυμίσω ότι πιο πριν ήταν με την ντόπια καλλονή, Γωγώ Μαστροκώστα.

Πώς τα καταφέρνει έτσι αυτό το παιδί; Να είναι τα ποντίκια του που ξετρελαίνουν τι γυναίκες; Ή μήπως ότι κάνει όλα τα extreme sports; Τι να πω. Πάντως, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, μετά τον χωρισμό του με την Ζενίλντα (μετά από τρία χρόνια σχέσης παρακαλώ) τον περασμένο Μάιο, ο Σόμμερ βρήκε νέα αγαπημένη. Πρόκειται για την Βαλεντίνα Τσεπάνου, η οποία είναι μοντέλο και ως τέτοιο δούλευε στον «Όμορφο κόσμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τώρα, λένε τα δημοσιεύματα, το μοντέλο από την Μολδαβία μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Σόμμερ. Μάλιστα, έχουν κάνει εμφάνιση στο εστιατόριο που διατηρεί ο ηθοποιός στα νότια προάστια, αλλά εκείνος φαίνεται ότι αρνείται τη σχέση. Εξάλλου, το ίδιο είχε συμβεί και με την Ζενίλντα στις αρχές της γνωριμίας τους. Και είδες. Τρία χρόνια έμειναν μαζί. Όχι, αγαπημένε μου, μην περιμένεις επανασύνδεση Σόμμερ - Ζενίλντα. Πέρα από την Μολδαβή Βαλεντίνα, το ζευγάρι όταν είπε το «χωρίζουμε» φαίνεται να το εννοούσε. Αν και ποτέ δεν ξέρεις.