Θεοδωρίδου- Βέρτης: γιατί δε θα τους δούμε μαζί;

07.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Μεγάλη θλίψη με έχει κυριεύσει αφού μας περιμένει δύσκολος χειμώνας. Το ήξερες εσύ ότι Νατάσα Θεοδωρίδου και Νίκος Βέρτης ήταν στο τσακ να δώσουν τα χέρια για να συνεργαστούν; Φαίνεται όμως ότι τελευταία ώρα χάλασε το γλυκό?

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Μεγάλη θλίψη με έχει κυριεύσει αφού μας περιμένει δύσκολος χειμώνας. Το ήξερες εσύ ότι Νατάσα Θεοδωρίδου και Νίκος Βέρτης ήταν στο τσακ να δώσουν τα χέρια για να συνεργαστούν; Φαίνεται όμως ότι τελευταία ώρα χάλασε το γλυκό...

Όλα ξεκίνησαν από το καταπληκτικό ντουέτο που τραγούδησαν οι δυο τους που θα έκανε και τον Πουλόπουλο να δακρύσει: "ένα φίλο μου καλό θα βρω και θα του πω σ’αγαπώ" τραγουδούσαν ο ένας στον άλλο και προκάλεσαν πανικό. Αυτά είδαν τα παιδιά ...μιας και όταν βρέθηκε η Νατάσα στη Θεσσαλονίκη στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Βέρτης ο κόσμος τους αποθέωσε όταν τραγούδησαν μαζί στην πίστα- και αποφάσισαν ότι πρέπει ο φετινός χειμώνας να τους βρει στην ίδια πίστα.


Και ενώ όλα έδειχναν ότι τίποτα δε μπορεί να μπει ανάμεσα σε αυτή τη συνεργασία, πήρε το αυτάκι μου ότι η Νατάσα θα ξεχειμωνιάσει τελικά παρέα με Φουρέιρα, Μαρτάκη και Βρεττό.

Αφού κατάφεραν τα παιδιά (Βέρτης- Θεοδωρίδου ντε) να πάρουν το τραγουδάκι μέσα από τα χέρια του Μητροπάνου και της Ζήνα με μεγάλο αγώνα, η Θεοδωρίδου πέταξε από τη χαρά της γιατί σου λέει τώρα τη συνεργασία την έχουμε στο τσεπάκι. Ο Νικολάκης όμως είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του για να πει το ναι και τελικά έμεινε με το μικρόφωνο στο ...χέρι αφού δε βρέθηκε κανείς επιχειρηματίας να ψήνεται να υλοποιήσει αυτά που είχε κατά νου.

Έτσι λοιπόν και η Νατάσα, σου λέει σιγά που θα κάτσω να περιμένω το Νικολάκη να επιστρέψει στην πραγματικότητα και στην Ελλαδίτσα -αφού μετά τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη ο Βέρτης θα πάει μια βόλτα από το εξωτερικό και θα κυκλοφορήσει και νέο τραγούδι- και αποφάσισε να κλείσει με τους "άλλους".


Έτσι είναι Νικολάκη μου, τα μεγάλα ονόματα της πίστας είναι σαν τα λεωφορεία, αν χάσεις το πρώτο θα πάρεις το επόμενο!

Ελένη Αναστασάκη