Στεφανίδου: της ήρθαν τα πάνω-κάτω!

08.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Εκεί που είχε ησυχάσει το κεφάλι μου με την Τατιάνα Στεφανίδου, αφού τακτοποιήθηκε το κορίτσι στο Star και όλα έδειχναν ότι ήταν έτοιμα για την πρεμιέρα της (αφού μέχρι χθες συζητούσαμε ποιος θα της κάνει ποδαρικό) έρχεται το παλιό της "σπίτι" ( ο ANT1) να της κάνει τσαλιμάκια.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Εκεί που είχε ησυχάσει το κεφάλι μου με την Τατιάνα Στεφανίδου, αφού τακτοποιήθηκε το κορίτσι στο Star και όλα έδειχναν ότι ήταν έτοιμα για την πρεμιέρα της (αφού μέχρι χθες συζητούσαμε ποιος θα της κάνει ποδαρικό) έρχεται το παλιό της "σπίτι" ( ο ANT1) να της κάνει τσαλιμάκια.

Το τηλεφωνάκι της "Τάτι" χτύπησε και αυτή τη φορά δεν ήταν για καλό. Οι ιθύνοντες του ANT1 ενημέρωσαν το κορίτσι ότι δε θα μπορέσει να κρατήσει τον τίτλο της εκπομπής "Αξίζει να το δεις" που την καθιέρωσε στο κανάλι τους.Αυτά διαβάζω στην Espresso και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Μα τόση ζήλια πια;


Ξέρεις τι σημαίνει αυτό για την Τατιάνα; Ότι όχι μόνο πρέπει να βρει νέο τίτλο για την εκπομπούλα της αλλά και να αλλάξει μέρος του σκηνικού της, όπως φυσικά να αλλάξει και τρέιλερ αφού το όνομα της εκπομπής έκανε και εκεί μπαμ. Σου λέει παιδί μου η "Τάτι" ήθελε να κρατήσει το οικείο κλίμα που είχε δημιουργήσει με τους τηλεθεατές της και ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι απλά άλλαξε κανάλι όχι και κοσμοθεωρία. Αλλά ο ANT1 της έκανε τα σχέδια στάχτη και μπούρμπερη...


Αυτό σημαίνει ότι η Τατιάνα θα καθυστερήσει λιγάκι να κάνει την επίσημη εμφάνιση της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (υπολογίζεται να ξεκινήσει στις 20 ή στις 27 ) αφού το μάτιασαν το κορίτσι.

Άντε βρε και κάθε εμπόδιο σε καλό!

Ελένη Αναστασάκη