Πάνια-Καρβέλας: Ποια τους χωρίζει;

09.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η ερωτική ζωή του Νίκου Καρβέλα με έχει συνταράξει όλα αυτά χρόνια και πάνω που είπα ότι μετά από τόσους θυελλώδης έρωτες επιτέλους δε θα χρειαστεί να ξανασκεφτώ αν χωρίζει ή αν παντρεύεται, σκάει τώρα η βόμβα! Το αυτάκι μου που λες πήρε ότι έχει ?θολώσει λιγάκι το τοπίο με την Αννίτα Πάνια και πολύ στεναχωρέθηκα.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η ερωτική ζωή του Νίκου Καρβέλα με έχει συνταράξει όλα αυτά χρόνια και πάνω που είπα ότι μετά από τόσους θυελλώδης έρωτες επιτέλους δε θα χρειαστεί να ξανασκεφτώ αν χωρίζει ή αν παντρεύεται, σκάει τώρα η βόμβα! Το αυτάκι μου που λες πήρε ότι έχει ...θολώσει λιγάκι το τοπίο με την Αννίτα Πάνια και πολύ στεναχωρέθηκα.


Άκου λοιπόν πώς έγιναν τα πράγματα: το ζευγάρι είχε σκοπό να περάσει ξένοιαστες διακοπές ( όλα αυτά ξεκίνησαν περί του Ιούλιο όπως διαβάζω στο περιοδικό CIAO) στο εξοχικό της Αννίτας στην Αβία της Καλαμάτας, ένα μέρος που και οι δύο λατρεύουν σου λέει παιδί μου. Οι μέρες περνούσαν όμως και η Αννίτα έπαιρνε ανάστροφες με το Νικολάκη ο οποίος δεν ξεκούναγε με καμία δύναμη, αφού είχε κλειστεί στο στούντιο του νυχθημερόν (μιας και είναι γνωστή η τρέλα του καλλιτέχνη με τη δουλειά του).

Έτσι είσαι , είπε δικαίως η Αννίτα, θα πάω μόνη μου. Και έτσι έκανε, ο Νικολάκης όμως πουθενά. Πέρασαν οι καυτές μέρες και οι δύσκολες νύχτες και εκείνος πουθενά. Η Αννίτα τον έπαιρνε τηλέφωνα και τον ρωτούσε πότε σκόπευε να πάει και εκείνος το καθυστερούσε. Εκεί όμως που της γύρισε τελείως το μυαλό είναι όταν εκείνος την τρέναρε με αναβολές. Μετά τα πήρε και αυτή κρανίο και άρχισε να μη σηκώνει τα τηλέφωνα.


Και τι έκανε ο Νικολάκης μέρα-νύχτα στο στούντιο; (Ελπίζω να κάθεσαι!) Ετοίμαζε τραγούδια για την παλιά αγάπη του, την Αννούλα (Βίσση)! Είναι δυνατόν να μην τα "πάρει" και η Αννίτα; Σου λέει ή η Αννούλα ή εγώ!


Έτσι για να σε ενημερώσω και επί των καλλιτεχνικών, Καρβέλας και Βίσση μετά από 15 χρόνια "χωρισμένοι" επαγγελματικά ενώνουν τις δυνάμεις τους, αφού οι πρώην στα δύσκολα φαίνονται!


Και πώς (μα το Δία ) είναι δυνατόν να βάλεις τον Καρβέλα να διαλέξει ανάμεσα στη μουσική του, τη Βίσση και την Πάνια;


Όπως και να έχει (για να μη σε κρατάω και σε αγωνία) ο Καρβέλας είδε και απόειδε και πήγε Καλαμάτα να τα πούνε από κοντά. Επειδή είναι λίγο οξύθυμος και αυτός μετά τα παράπονα της Αννίτας που ήταν στο ...περίμενε τόσες μέρες, της είπε( όπως διαβάζω στο CIAO) :"Αυτή είναι η δουλειά μου και το ξέρεις. Αν δε σου αρέσει να ζητήσεις διαζύγιο!". Κατάλαβες Δημητρούλα μου; Συμπέρασμα δεν βγάλανε που λες τα παιδιά και περιμένω με ανυπομονησία να δω τι θα γίνει με ...τρέλα και κορδέλα!

Ελένη Αναστασάκη