Η Μελέτη ξεσπά κατά των Σκορδαλιά [και όχι μόνο]

09.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Λίγο πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα για τρίτη χρονιά στην Πρωινή Μελέτη, η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε ψηλή γόβα κι έκανε τα μαλλιά καρφάκια, ρίχνοντας καρφάκια πανταχόθεν.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Λίγο πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα για τρίτη χρονιά στην Πρωινή Μελέτη, η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε ψηλή γόβα κι έκανε τα μαλλιά καρφάκια, ρίχνοντας καρφάκια πανταχόθεν.

Η ξανθή παρουσιάστρια του Star άνοιξε την ψυχούλα της στο περιοδικό "Down Town" κι έσφαξε με το γάντι πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα. Και ποιόν δεν πήρε η μπάλα.

Πρώτοι και καλύτεροι οι πρωινοί πλέον Σκορδαλιά. Η Μελέτη μίλησε χωρίς περιστροφές για την κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα κι έβαλε στο παιχνίδι και την Φαίη Σκορδά τονίζοντας:


"Ναι τα σχόλια του Γιώργου για μένα είναι γνωστά, όπως και το ότι στο παρελθόν το Άλτερ και η εκπομπή της Φαίης είχε εξαπολύσει σχεδόν ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον μου. Από κει και πέρα, όμως, δεν πορευόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Εγώ δεν είχα ποτέ την ανάγκη να ξετρυπωθώ από την αφάνεια με επιθέσεις ή μιλώντας αρνητικά για τους άλλους στην εκπομπή μου... Μαγκιά, όμως, είναι να πουλάς χωρίς να πουλιέσαι".

Αχ, αυτά τα καρφιά πρέπει να πόνεσαν αλλά η Μελέτη δεν σταμάτησε εκεί και τοποθετήθηκε απέναντι σε εκείνους που υποστηρίζουν πως έχει εμμονή με την Ελένη Μενεγάκη.

Εκεί τονίζει πως η ίδια ξεκίνησε ως ένα 27χρονο κοριτσάκι στον "Πρωινό Καφέ" και ήταν πρώτη στα νούμερα για έναν χρόνο αφήνοντας την προκάτοχο Μενεγάκη πίσω στην τρίτη θέση, με πολλές μονάδες διαφορά. Και καταλήγει στο σπαραξικάρδιο:

"Για ποιο λόγο αυτό το κο­ριτσάκι, που πλέον κλείνει τα 32, να έχει εμμονή με το συγκεκριμένο πρόσωπο";

Aχ, κι αυτό το κοριτσάκι με το οποίο προσφωνεί τον εαυτό της πολύ μου άρεσε. Λες και θέλει να την ακούσει κάποια γηραιότερη...

Σειρά είχαν οι Λαμπίρη και Στεφανίδου και φυσικά η σχέση που έχει η Μελέτη μαζί τους. Με τη Λαμπίρη που λες, η Μελέτη έχει καλές σχέσεις αλλά δεν είναι και κολλητές ενώ με την Τατιάνα πάλι έχουν πιει έναν καφέ μια δυο φορές, έχουν συναντηθεί στους διαδρόμους του καναλιού αλλά ως εκεί. Τρέχουν κι οι δυο για την εκπομπή τους.

Όσο για την κόντρα που υποτίθεται υπήρξε για το ποιά θα έχει καλεσμένη στην πρώτη της εκπομπή τη Μαριέττα Χρουσαλά, εκεί η Μελέτη θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα:

"Εγώ τη Μαριέττα δεν την κάλεσα ποτέ στην εκπομπή... Το στιλ, η ταυτότητα και ο χαρακτήρας μου δεν μου επιτρέπουν να φέρω στην εκπομπή μια κοπέλα που πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το κάνω"!

Όσο για το τι συνέβη και δεν έγινε μεσημεριανή η "Πρωινή Μελέτη", η Ελονώρα αποκαλύπτει πως της έγινε πρόταση στα τέλη του Ιούνη την οποία αρχικά αρνήθηκε, κατόπιν το σκέφτηκε, δέκτηκε αλλά στις αρχές Αυγούστου το κανάλι την ενημέρωσε πως θα παραμείνει στο πόστο της πουρνό πουρνό.

Και ύστερα σου λένε ότι δεν υπάρχει ψυχρό κλίμα στο Star. Που το καλοκαίρι δεν πρέπει να χρειάστηκαν ούτε κλιματιστικά για να ψύξουν το χώρο. Μπούζι ήταν οι διάδρομοι!

Η Αγαπημένη σου Κατίνα (Κατερίνα Π.)