"Του άνδρα του πολλά βαρύ..."!

14.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Του άνδρα του πολλά βαρύ μην του μιλάτε το πρωί» και το αυτό ισχύει με τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος χρόνια στην οικοδομή έγινε... πολύς βαρύς κι ασήκωτος!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Του άνδρα του πολλά βαρύ μην του μιλάτε το πρωί» και το αυτό ισχύει με τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος χρόνια στην οικοδομή έγινε... πολύς βαρύς κι ασήκωτος! Κι ως τέτοιος που είναι, δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του, πόσο μάλιστα να του πατήσει η γυναίκα το πόδι στον γάμο. Ο Θάνος ήταν ξεκάθαρος όταν τον ρώτησαν αν έχει πρόβλημα να του πατήσει η Σοφία το πόδι στο γάμο τους.

«Αυτό δεν πρόκειται να γίνει» είπε κι όταν οι ρεπόρτερ συνέχισαν να τον ρωτάνε αν σε περίπτωση που, αυτός με βαρύ ύφος και σιγουριά επανέλαβε: «Δεν πρόκειται να γίνει». Η Σοφία από δίπλα δεν έφερε αντίσταση, διότι σου λέει η γυναίκα «δεν είμαστε να ζούμε σκηνές από το Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» και ο Θάνος ωσάν άλλος κύριος Κοκοβίκος να παίρνει το καπελάκι του και να φεύγει.

Τώρα γιατί τέτοια άρνηση, δεν ξέρω. Ο Γιώργος Λύρας, δηλαδή, έπαθε κάτι που η Πέγκυ Ζήνα του πάτησε το πόδι τρεις φορές και λίγο έλειψε να χοροπηδήσει πάνω σε αυτό για να το πατήσει καλύτερα; Κατά τα άλλα, ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει στις 2 Ιουλίου και μαζί θα κάνουν τη βάφτιση της κόρης τους. Εδώ, μάλιστα, υπάρχει και μία διαφωνία. Ο Πετρέλης θέλει ο γάμος να είναι ανοιχτός και η Σοφία κλειστός μακριά από τις κάμερες. Ποια γνώμη θα επικρατήσει; Ίδωμεν. Προς το παρόν, δεν έχουν πει που θα γίνει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]