Τζούλια Αλεξανδράτου: "Είμαι μπάζο"!

15.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν η Τζούλια Αλεξανδράτου λέει και πιστεύει ότι είναι μπάζο, εμείς τα μπάζα τι πρέπει να πούμε; Και τι να κάνουμε; Να πάμε να θαφτούμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν η Τζούλια Αλεξανδράτου λέει και πιστεύει ότι είναι μπάζο, εμείς τα μπάζα τι πρέπει να πούμε; Και τι να κάνουμε; Να πάμε να θαφτούμε στην χωματερή των Άνω Λιοσίων με τα υπόλοιπα μπάζα; Ε; Το μοντέλο - τραγουδίστρια - ηθοποιός και «προστατευόμενη» του Ηλία Ψινάκη πιστεύει ότι δεν είναι ωραία, ότι δεν μετράει πολύ και στην πραγματικότητα είναι «ένα μπάζο με τάσεις αυτοσαρκασμού»!

Τς, τς. Μεγάλη κουβέντα, την οποία είπε σε συνέντευξη της σε μηνιαίο περιοδικό, που συνοδεύτηκε από το ανάλογο γδύσιμο. Μάλλον, η Τζούλια - όπως και η Αντζελίνα Ζολί - ανοίγονται μόνο όταν γδύνονται. Γδύσε, την Τζούλια και θα στα πει όλα. Τι γνώμη έχει για τον εαυτό της, για τον Ηλία Ψινάκη και τι σκοπεύει να κάνει στη ζωή της. Προς το παρόν, ψάχνεται γενικότερα, ενώ η ενασχόληση της με το τραγούδι δεν είναι και τόσο επαγγελματική.

Εξάλλου, το λέει και το τραγούδι της: «Είμαι η βασίλισσα της πίστας και τραβάει τα μαλλιά του ο μαέστρος και ο πιανίστας»! Αυτό κι αν είναι... αυτοσαρκαστικό, όπως είπε η ίδια η Αλεξανδράτου, η οποία ενδιαφέρεται σοβαρά για τον κινηματογράφο. Στην αρχή το φοβόταν, αλλά μετά τις πρώτες πρόβες για τη νέα ταινία του Νίκου Περράκη, έχει γλυκαθεί με την υποκριτική. Τι τραβάει κι αυτή η έρμη η Τέχνη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]