Η Ζολί θέλει δεκατέσσερα παιδιά!

18.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έτοιμη να κάνει το δεύτερο βιολογικό της παιδί είναι η Αντζελίνα Ζολί, η οποία μαζί με τον Μπραντ Πιτ έχουν βάλει σκοπό να αποκτήσουν 14 παιδιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έτοιμη να κάνει το δεύτερο βιολογικό της παιδί είναι η Αντζελίνα Ζολί, η οποία μαζί με τον Μπραντ Πιτ έχουν βάλει σκοπό να αποκτήσουν 14 παιδιά, βιολογικά και υιοθετημένα. Κι επειδή, ο χρόνος περνάει, το ζευγάρι για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την... τεκνοποίηση τραβά! Τώρα, αν έχουν σκοπό να «μοιράσουν» τα παιδιά σε εφτά βιολογικά και εφτά υιοθετημένα θα σε γελάσω.

Δεν ξέρω κατά πόσο η Αντζελίνα - εκτός από μητέρα του λόχου - θέλει να είναι και μάνα - κουνέλα που θα γεννοβολάει κι από ένα παιδί κάθε χρόνο. Μην το αποκλείεις, πάντως, διότι άπαξ και γνώρισε τον Μπραντ άλλαξε ολόκληρη η... κοσμοθεωρία της. Κι από εκεί που δεν ήθελε να ακούει για εγκυμοσύνες, τώρα σχεδιάζει την δεύτερη.

Γενικά, ο Πιτ έχει αλλάξει την Ζολί κι ας λένε κάποιοι ότι εκείνη του έχει πάρει τον αέρα και τρέχει ξοπίσω της ωσάν το σκυλάκι. Για του λόγου το αληθές, η Αντζελίνα θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον πατέρα της, Γιον Βόιτ με τον οποίο έχουν να μιλήσουν από το 2002. Κι ας είναι καλά γι’ αυτό ο Μπραντ, αλλά και η οικογένειά του, με την οποία ο Βόιτ έχει τις καλύτερες σχέσεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]