Η Χολμς θέλει πολλά παιδιά από τον Τομ!

18.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Άκου, τώρα όνειρο που το είχε από μικρή η Κέιτι Χολμς: να γίνει κάποια μέρα η μητέρα των παιδιών του Τομ Κρουζ! Κι επειδή, σε αυτή τη ζωή καμιά φορά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άκου, τώρα όνειρο που το είχε από μικρή η Κέιτι Χολμς: να γίνει κάποια μέρα η μητέρα των παιδιών του Τομ Κρουζ! Κι επειδή, σε αυτή τη ζωή καμιά φορά γίνονται πραγματικότητα ακόμη και τα πιο τρελά και... κουφά όνειρα, η Κέιτι ευτύχησε(;) να το δει κι αυτό. Μεγάλωσε και παντρεύτηκε τον Τομ, χαρίζοντας του ένα παιδί, την Σούρι.

Τι κι αν αυτός είναι αυταρχικός και πολλοί υποστηρίζουν ότι καταπιέζει την Χολμς, δημιουργώντας προβλήματα στο γάμο τους; Αυτή μάλλον δεν καταλαβαίνει από... συζυγικό ζυγό και δηλώνει πως θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί με τον Κρουζ. Τα τραβάει ο οργανισμός της.

Το ζευγάρι, μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεων της Κέιτι, επέστρεψε στη βάση του, στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες και ξεκίνησαν τις δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, η Χολμς άλλαξε και λουκ, έκοψε το μαλλί της κοντό άλα Βικτόρια Μπέκαμ κι εκεί που η διαφορά τους φαινόταν και ήταν δεκαέξι χρόνια, τώρα έχει αυξηθεί, αφού η Κέιτι μπροστά στον Τομ μοιάζει με αναπτυγμένη έφηβη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]