Η Γερμανού βγαίνει με τον Ανανιάδη! Ύποπτο;;;

19.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τώρα αυτό πως να το πάρω; Και τι να υποθέσω; Διάβασα σε εβδομαδιαίο περιοδικό κουτσομπολίστικου ύφους ότι η Ναταλία Γερμανού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τώρα αυτό πως να το πάρω; Και τι να υποθέσω; Διάβασα σε εβδομαδιαίο περιοδικό κουτσομπολίστικου ύφους ότι η Ναταλία Γερμανού, λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της με τον Θάνο Τζάνη, βρήκε κάποιον άλλον για να βγαίνει. Για ερωτική σχέση το περιοδικό δεν έκανε λόγο, αλλά έτσι όπως τα παρουσίαζε και με βάση τα στάνταρ της Ναταλίας (όσο πιο μικρός, τόσο πιο καλός), υποψιαζόμαστε ότι εδώ έχουμε κάτι παραπάνω από φιλία.

Και ξέρεις ποιος είναι ο νεαρός; Ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Αλέξης της «Μαρίας της άσχημης». Η Ναταλία και ο Άνθιμος τον τελευταίο καιρό κάνουν πολλή παρέα και αρκετοί τους έχουν δει σε διάφορες νυχτερινές εξόδους. Ο Άνθιμος, μάλιστα, εκεί που δεν έβγαινε έξω από το σπίτι του, τώρα αρκετά συχνά πηγαίνει στο μαγαζί, που τις Κυριακές παίζει μουσική η Γερμανού. Αμ το άλλο; Στο πριβέ πάρτι των γενεθλίων του (αν δεν κάνω λάθος, έκλεισε τα 21) καλεσμένη ήταν και η Ναταλία.

Αλήθεια, ο Θάνος Τζάνης τι κάνει μετά τον χωρισμό τους; Και πως τον έχει πάρει; Ο ίδιος δηλώνει ότι ασχολείται με την καριέρα του και πως με τη Ναταλία είναι δύο καλοί φίλοι. Μάλιστα, προσπάθησε να το εξηγήσει, αλλά είναι τόσο μπέρδεμα η κατάσταση που... «βρε παιδί μου, δεν καταλάβαμε τίποτα». Μα τίποτα, όμως!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]