Μάντεψε... Χώρισαν ξανά Γρηγόρης - Ράνια!

19.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή τη στιγμή που σου γράφω το ζευγάρι Γρηγόρης Αρναούτογλου ? Ράνια Θρασκιά δεν είναι πια ζευγάρι. Χώρισαν για 1356η φορά και ο λόγος πάνω κάτω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή τη στιγμή που σου γράφω το ζευγάρι Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ράνια Θρασκιά δεν είναι πια ζευγάρι. Χώρισαν για 1356η φορά και ο λόγος πάνω κάτω - και μετά από τόσους χωρισμούς - είναι γνωστός. Ασυμφωνία χαρακτήρων. Ναι μεν αγαπιούνται, αλλά δεν μπορούν να τα βρουν σε διάφορα ζητήματα, με αποτέλεσμα να χωρίζουν και να ξανά χωρίζουν. Αν θα είναι οριστικό αυτή τη φορά; Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν.

Πάντως, ο Γρηγόρης είναι στεναχωρημένος - όχι τόσο, όσο τις προηγούμενες φορές - και προτιμά να βρίσκεται με καλούς του φίλους. Ένας από αυτούς είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης, με τον οποίο πήγαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Σίφνο. Μη νομίζεις ότι οι δύο άνδρες διασκέδασαν ξέφρενα στο νησί. Έκαναν χαλαρά πράγματα, όπως φαγάκι, ποτάκι και παγωτάκι στο τελείωμα.

Στην Αθήνα, πάλι, ο Αρναούτογλου προτιμά να πίνει καφέ με την καλή του φίλη Αθηνά Κυριακού (κόρη Μίνωα) για την οποία (σε έναν από τους χωρισμούς του με την Θρασκιά) είχαν πει ότι έχουν σχέση. Αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Οι δυο τους είναι φίλοι και αρκετά συχνά τα λένε σε καφέ των Βορείων Προαστίων. Σε ένα από αυτά, τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγες μέρες, όπου ο Γρηγόρης με θλιμμένο ύφος μίλαγε και μίλαγε (προφανώς για την Ράνια) και η Αθηνά απλά άκουγε. Αυτή είναι φίλη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]