Η μάνα του Μπραντ επισκέφθηκε την Ανιστον!

20.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλές σχέσεις με τα πρώην πεθερικά της και δη με την πρώην πεθερά διατηρεί η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία με την πρώτη ευκαιρία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλές σχέσεις με τα πρώην πεθερικά της και δη με την πρώην πεθερά διατηρεί η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία με την πρώτη ευκαιρία τα λέει από κοντά με τους Πιτ. Την περασμένη Κυριακή, η μητέρα του Μπραντ, Τζέιν επισκέφθηκε την πρώην νύφη της στο Μαλιμπού κι απ’ ότι λένε οι γείτονες της ηθοποιού, η Τζέιν κάθισε αρκετές ώρες.

Οι δύο γυναίκες, παρόλο το διαζύγιο, διατηρούν καλές σχέσεις κι έχουν επικοινωνία. Το ίδιο ισχύει και με την πρώην κουνιάδα (την αδελφή δηλαδή του Μπραντ), η οποία τα λέει αρκετά συχνά στο τηλέφωνο με την Άνιστον. Τα «κολλητηλίκια» αυτά δεν φαίνεται να ενοχλούν τη νέα νύφη, δηλαδή την Αντζελίνα Τζολί, αφού έχει κερδίσει την αγάπη των πεθερικών. Οπότε φόβος κανένας.

Ούτε ο Πιτ έχει πρόβλημα και το αυτό επιβεβαιώνει ο αδελφός του, ο οποίος δήλωσε πως η Τζενιφερ και ο Μπραντ είναι φίλοι (αν είναι έτσι οι φιλίες) και δεν καταλαβαίνει το λόγο να μην έχει φιλικές σχέσεις μαζί της και η υπόλοιπη οικογένεια. Άντε να γίνει φίλη και με την Αντζελίνα, να έχουμε να λέμε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]