Τι είναι αυτές οι ντροπές;

21.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ότι είμαι φαν του ζεύγους Αντώνη Ρέμου - Ζέτας Μακρυπούλια το παραδέχομαι. Όπως παραδέχομαι ότι κάθε πρωί πριν φύγω από το σπίτι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ότι είμαι φαν του ζεύγους Αντώνη Ρέμου - Ζέτας Μακρυπούλια το παραδέχομαι. Όπως παραδέχομαι ότι κάθε πρωί πριν φύγω από το σπίτι, φτύνω το πόστερ τους που έχω στο δωμάτιο για να μη βασκάνω το ζευγάρι και χωρίσουν ξανά. Αλλά πια η περίπτωση τους με έχει κουράσει τόσο πολύ, που σκέφτομαι να κάνω... αποκαθήλωση του πόστερ και στη θέση του να βάλω άλλο ευτυχισμένο ζευγάρι της show biz, που δεν το πιάνουν ντροπές να δείξει δημοσίως τον έρωτα του.

Να ας πούμε στα μουσικά βραβεία της Κύπρου, όπου η Ζέτα για ακόμη μία χρονιά ήταν παρουσιάστρια και ο Αντώνης ξανά βραβεύτηκε, τους έπιασαν κάτι ντροπές μα κάτι ντροπές, που για να δώσουν ένα έρμο φιλί μόνο κοντέινερ δεν έφεραν στη σκηνή και να μπουν μέσα σε αυτό. Για να καταλάβεις τι σου λέω. Ο Αντώνης ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο του κι αφού φίλησε τον Θέμη Γεωργαντά ήρθε η ώρα να ασπαστεί και την καλή του.

Ως ερωτευμένος άνδρας που είναι, ήθελε να της δώσει ένα φιλί στο στόμα. Φευ, όμως, αυτό δεν γίνεται δημοσίως κι αφού οι διοργανωτές δεν είχαν... μεριμνήσει γι’ αυτό, ο Ρέμος προκειμένου να φιλήσει την καλή του, έκανε το σακάκι του... παραβάν! Πέρυσι, ο αοιδός (στο ίδιο ακριβώς σκηνικό) είχε φιλήσει δημοσίως την Ζέτα, η οποία τότε τα είχε χάσει. Λες να του έβαλε χέρι; Θα δούμε του χρόνου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]