Και ο καλλιτέχνης θέλει τον... Κωστέτσο του!

26.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χαρές και πανηγύρια έχει το σκυλί του Βασίλειου Κωστέτσου καθότι οι δουλειές του μπαμπά έχουν ανοίξει τον τελευταίο καιρό και τείνει να εξελιχθεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χαρές και πανηγύρια έχει το σκυλί του Βασίλειου Κωστέτσου καθότι οι δουλειές του μπαμπά έχουν ανοίξει τον τελευταίο καιρό και τείνει να εξελιχθεί σε... Έλληνα Giorgio Armani, τουλάχιστον. Και θες απόδειξη γι’ αυτό; Στα τηλεοπτικά μουσικά βραβεία του MAD, που έγιναν τη Δευτέρα το βράδυ, ο Βασίλειος έντυσε τους μισούς καλλιτέχνες. Όπως καλή ώρα κάνει ο Armani στα Όσκαρ!

Όποιον κι αν ρωτήσεις που ντύθηκε, στου Κωστέτσου θα σου έλεγε. Βέβαια, υπήρχαν και κάποιοι άλλοι καλλιτέχνες που επιμένουν να ράβονται στο εξωτερικό, αλλά γι’ αυτούς δεν θα κάτσει να σκάσει ούτε ο σχεδιαστής, ούτε ο σκύλος αυτού. Άσε, που πιστεύω πως μετά την εκδήλωση πολλοί θα αλλάξουν γνώμη και θα σπεύσουν να ζητήσουν το κοστούμι - πυγολαμπίδα που φορούσε ο Γιώργος Τσαλίκης. Όχι που πιστεύουν κάποιοι ότι η φράση «φωτιά στα κόκκινα» είναι μόνο για τις γυναίκες. Είναι και για τους άνδρες και το «κατεστημένο» έσπασε ο Τσαλίκης, που με το κόκκινο κουστούμι ήταν σαν... την πασχαλίτσα μες στο γάλα!

Οι γυναίκες, πάλι, που ντύθηκαν στου Βασίλειου ήταν καυτές, πολύ καυτές! Ο σχεδιαστής υπολόγισε τον καύσωνα και σχεδίασε μοντελάκια «αντί - καυσωνικά», που σημαίνει ότι όσο πιο κοντά, τόσο πιο δροσερά. Αυτά τίμησαν δεόντως και λάνσαραν με τον καλύτερο τρόπο η Μάρω Λύτρα και η Βανέσσα Αδαμοπούλου, που συγκέντρωσαν πάνω τους τα περισσότερα βλέμματα. Κι άλλες φορούσαν καυτά μίνι και σορτς, αλλά τα περισσότερα δεν ήταν Κωστέτσος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]