Κέλλυ Σακάκου: "Δεν με σεβάστηκε ο Παπανώτας"

25.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάθισα να δω τα παιδιά του «Κους ? Κους» μετά από πολύ καιρό και κάτι δεν μου κόλλαγε. Τους κοίταγα από εδώ, τους κοίταγα από εκεί πάλι το ίδιο ένιωθα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάθισα να δω τα παιδιά του «Κους - Κους» μετά από πολύ καιρό και κάτι δεν μου κόλλαγε. Τους κοίταγα από εδώ, τους κοίταγα από εκεί πάλι το ίδιο ένιωθα. Άρχισα, λοιπόν, το μέτρημα και μου έβγαιναν λιγότεροι. Αλλά πάλι δεν ήμουν σίγουρη, διότι είναι πολλά και δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό των παιδιών. Να ναι δέκα, να ναι σαράντα;

Ευτυχώς, που υπάρχει και το «Πολύ μπλα, μπλα» της Φαίης Σκορδά, που μου έδωσε την απάντηση. Από το «Κους κους» αποχώρησε η Κέλλυ Σακάκου, επειδή δεν την σεβάστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας! Μία ώρα έπαιζαν το θέμα οι «απέναντι», προσπαθώντας να κάνουν την ανάλυση τους. Οι μισοί ήταν υπέρ της Σακάκου και οι άλλοι μισοί υπέρ του Παπανώτα και λίγο έλειψε να τσακωθούν μεταξύ τους κατά το... δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!

Τι έκανε, όμως, ο Παπανώτας στην Σακάκου και γιατί δεν τη σεβάστηκε; Σύμφωνα, με την ίδια έκανε κακό χιούμορ εις βάρος της, αφήνοντας διάφορα υπονοούμενα, ενώ πολλές φορές ξέφευγε από τα όρια. Αυτό γινόταν συχνά τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα η Σακάκου να εκνευριστεί και να αποχωρήσει από το τιμ. Αν υπάρχει περίπτωση να λύσουν την παρεξήγηση και να επιστρέψει στην εκπομπή; Πολύ χλωμό, διότι χρειάζεται μεγαλοψυχία (ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς πως το είπε η Σακάκου) από πλευράς Παπανώτα για να ζητήσει συγνώμη!