Ο Ψινάκης ντύθηκε... Μαγγίρα!

26.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σιγά, μην πήγαινε ο Ηλίας Ψινάκης σε εκδήλωση με τόσο κόσμο κι... επέτρεπε στον εαυτό του να περάσει απαρατήρητος. Πέρυσι, στα μουσικά βραβεία του MAD
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σιγά, μην πήγαινε ο Ηλίας Ψινάκης σε εκδήλωση με τόσο κόσμο κι... επέτρεπε στον εαυτό του να περάσει απαρατήρητος. Πέρυσι, στα μουσικά βραβεία του MAD είχε σκάσει μύτη με την Ελένη Λουκά. Φέτος, που οι σχέσεις των δύο φίλων έχουν διακοπεί, ο δαιμόνιος μάνατζερ είπε να τραβήξει με άλλο τρόπο την προσοχή πάνω του.

Μαζί με τη νέα φίλη του, Ματθίλδη Μαγγίρα ανέβηκαν στη σκηνή να παραδώσουν το βραβείο του «καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου» και η εμφάνιση τους ήταν έκπληξη για όλους. Ο Ψινάκης είχε ντυθεί... Μαγγίρα με μακρύ φόρεμα αλά Μαρία Αντουανέτα, ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ το κλου της εμφάνισης του ήταν η περούκα με το φαλλικό σύμβολο. Κατάλαβες, τι εννοώ. Η Μαγγίρα, πάλι, ντύθηκε... Ψινάκης με λευκό κοστούμι και κόκκινη κάπα. Α, για τις ανάγκες της μεταμφίεσης (κι επειδή δεν προλάβαινε να πάει Ντουμπάι να μαυρίσει ή να κάνει σολάριουμ) πασαλείφθηκε με κάρβουνο για να πάρει το σωστό χρωματάκι!

Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και γέλια μόλις τους είδε, ενώ στο διάλογο τους θα πέσουν πολλά μπιμπ. Το βραβείο στην εν λόγω κατηγορία κέρδισε ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος - όπως κάποτε ο Sakis Ρουβάς - το πήρε από τα χέρια του Ψινάκη. Όταν, δε, πήγε να το παραλάβει ο Ηλίας συνέχισε το γνωστό του χιούμορ, λέγοντας του «Σκύψε ευλογημένη». Το δύσμοιρο κοκκίνισε σαν το κοστούμι του Τσαλίκη, αλλά μαθαίνει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]