Καυτό φιλί Μάρως - Μαρτάκη!

26.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Έχω πρόβλημα μεγάλο, θέλω κι άλλο Μάρω». Τις εντυπώσεις έκλεψε πάνω και κάτω από τη σκηνή στα μουσικά βραβεία του MAD η Μάρω Λύτρα και όλοι οι άνδρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έχω πρόβλημα μεγάλο, θέλω κι άλλο Μάρω». Τις εντυπώσεις έκλεψε πάνω και κάτω από τη σκηνή στα μουσικά βραβεία του MAD η Μάρω Λύτρα και όλοι οι άνδρες που βρέθηκαν στην εκδήλωση, άδουν το εν λόγω παραλλαγμένο (για τις ανάγκες της Μάρως) στίχο. Η αοιδός, που συνηθίζει να κάνει σέξι εμφανίσεις στο συγκεκριμένο θεσμό, γι’ ακόμη μία χρονιά πέτυχε το ίδιο... σέξι αποτέλεσμα.

Άλλωστε, δεν κέρδισε τυχαία το βραβείο «της σέξι τραγουδίστριας της χρονιάς». Στα βραβεία έφθασε ασυνόδευτη, αλλά με το μωβ σύνολο που φορούσε πολλοί ήταν εκείνοι που θα ήθελαν να αναλάβουν ρόλο... Κώστα Καραφώτη, ο οποίος επίσης ήταν στην εκδήλωση. Ωστόσο, η Μάρω έκλεψε την παράσταση πάνω στη σκηνή και στο ντουέτο της με τον Κώστα Μαρτάκη.

Η αοιδός ήταν ντυμένη νύφη, ενώ σε κάποια στιγμή έβγαλε το νυφικό κι έμεινε με ένα μαύρο φόρεμα που παρέπεμπε σε... κουνελάκι του Playboy. Το κλου του ντουέτου ήταν το κλείσιμο, όπου Μαρτάκης - Λύτρα αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί να το βλέπει ο Καραφώτης από κάτω και να παίρνει τα μπουκαλάκια που δεν πετάχτηκαν στην Δημητρίου και να ρίχνει νερό στο πρόσωπο του. Πάντως, οι περισσότεροι στην κερκίδα αναρωτιούνταν αν ήταν κανονικό φιλί στο στόμα ή όχι. Όπως και να ήταν, είχε διάρκεια κι έβγαλε πολύ πάθος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]