Ο Μικρούτσικος "έφαγε" τον Πάτρα!

27.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στον θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης ισχύει η εξής απλή λογική... «Εκεί που είσαι ήμουνα κι εκεί που είμαι θα ρθεις». Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στον θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης ισχύει η εξής απλή λογική... «Εκεί που είσαι ήμουνα κι εκεί που είμαι θα ρθεις». Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω τι σημαίνει, αρκεί να πάρεις το παράδειγμα του Θανάση Πάτρα, παρουσιαστής για λίγες μέρες ακόμη της εκπομπής «Αυτό μας έλειπε». Πέρυσι, όταν η Σοφία Αλιμπέρτη έφευγε στη μέση της τηλεοπτικής σεζόν από την εκπομπή και τον Alpha γενικότερα με το παράπονο ότι στο κανάλι δεν της είχαν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο, ο Πάτρας (συνεργάτης και φίλος της τότε) έπαιρνε τα ηνία με τις ευλογίες και τη βοήθεια όλων.

Θα θυμάσαι ότι τις πρώτες μέρες είχαν περάσει από την εκπομπή για να στηρίξουν τον Πάτρα όλα τα αστέρια του Alpha, μαζί και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο Θανάσης τα κατάφερε στην παρουσίαση και διατήρησε την επιτυχία της εκπομπής. Φέτος, δίπλα του είχε την Δήμητρα Ρουμπέση και την Έλενα Γράβεζα συνεχίζοντας με την ίδια επιτυχία κι ας ήταν απέναντί του η Σοφία Αλιμπέρτη. Κι εκεί, που ο παρουσιαστής πίστευε ότι στο κανάλι είναι όλοι ευχαριστημένοι μαζί του (κι αφού ως γνωστόν... ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις) και θα του ανανέωναν το συμβόλαιο, μαθαίνει ξαφνικά ότι στη θέση του έρχεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σύζυγος Δήμητρας Ρουμπέση.

Το παρασκήνιο είναι μεγάλο και πολλά ακούγονται, όπως ότι ο Μικρούτσικος έκανε τα απαραίτητα τηλέφωνα ζητώντας να παρουσιάσει την εκπομπή μαζί με την γυναίκα του. Όσο για το μέλλον του Πάτρα; Το δελτίο Τύπου που απέστειλε το κανάλι αναφέρει ότι ο Πάτρας θα παρουσιάσει μία «πρωτότυπη» εκπομπή δρόμου. Σαν αυτή, δηλαδή, που έκανε κάποτε ο Φερεντίνος και ο Αρναούτογλου. Για τέτοια πρωτοτυπία μιλάμε. Ο παρουσιαστής, πάντως, είναι τα μάλα στεναχωρημένος με την εξέλιξη αυτή και πολλοί λένε ότι δεν μιλιέται καθόλου. Τι να το κάνεις, όμως; Έτσι, είναι η τηλεόραση. Ένας τροχός που γυρίζει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]