Η Πάρις αποφυλακίστηκε!

27.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η μεγάλη ώρα για την Πάρις Χίλτον ήρθε και από το πρωί της Τρίτης το party animal είναι και πάλι ελεύθερο και ωραίο να επιστρέψει στην dolce vita.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η μεγάλη ώρα για την Πάρις Χίλτον ήρθε και από το πρωί της Τρίτης το party animal είναι και πάλι ελεύθερο και ωραίο να επιστρέψει στην dolce vita. Θα επιστρέψει; Η ίδια επιμένει πως οι 20 μέρες που έμεινε στη φυλακή, την άλλαξαν ως άνθρωπο και πλέον την ενδιαφέρουν άλλα πράγματα πιο σοβαρά. Άρα, θέλει να μας πείσει, να ξεχάσουμε την Πάρις που ξέραμε.

Όσοι την ακούν, δεν πιστεύουν και πολύ ότι έχει αλλάξει, διότι... ο λύκος κι αν εγέρασε. Εξάλλου, 20 μέρες στη φυλακή δεν είναι τόσο δυνατό σοκ για να αλλάξουν ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου κι ας υπέφερε όλο αυτό το διάστημα η νεαρά πίσω από της φυλακής τα σίδερα κι ας ήταν στα πρόθυρα... ψυχικού τρα λα λα.

Τη μέρα της αποφυλάκισης της, η Πάρις έκανε θεαματική έξοδο, με τους φωτογράφους να της έχουν φτιάξει διάδρομο για να περάσει. Αυτή τον διέσχισε αγέρωχη και στο τέλος έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας της, που την περίμενε στο αυτοκίνητο. Σνιφ, σνιφ. Η αποφυλάκιση της αποτέλεσε είδηση στις ΗΠΑ και για να καταλάβεις ως και το CNN διέκοψε για έκτακτο δελτίο. Άσε, που την «έκλεισε» ο Λάρι Κινγκ να εμφανισθεί πρώτα σε αυτόν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]