Παντρεύτηκε η Νίκη Κάρτσωνα!

02.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε την Κυριακή η Νίκη Κάρτσωνα. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Νίκο Χατζή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε την Κυριακή η Νίκη Κάρτσωνα. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Νίκο Χατζή σε μία κλειστή τελετή στο κτήμα Νάσιουτζικ, ενώπιον συγγενών, καλών φίλων και Θεού. Στο γάμο αυτό απουσίαζαν οι τηλεοπτικές κάμερες και όσες βρέθηκαν εκεί, έμειναν έξω από το κτήμα να απαθανατίζουν την προσέλευση των καλεσμένων και του γαμπρού, ο οποίος έφθασε στον χώρο μαζί με τον κολλητό του και κουμπάρο, Νίκο Ζήση.

Όσο για την Κάρτσωνα, αυτή είχε πάει στο κτήμα από νωρίς το πρωί προκειμένου να ετοιμαστεί με την ησυχία της, χωρίς άγχος. Κουμπάρα ήταν ακόμη η Μαρία Κονίδη, κολλητή της νύφης και σχεδιάστρια του νυφικού. Ανάμεσα στις καλεσμένους ήταν και πολλά μοντέλα, φίλες της Νίκης, όπως η Νόνη Δούνια, η Άντζελα Ευριπίδη, η Στέλλα Δημητρίου και άλλες.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το ζευγάρι θα αναχωρήσει για το γαμήλιο ταξίδι. Αυτό είναι δώρο - έκπληξη του γαμπρού προς τη νύφη.