Ο πρώην της Καμίλα ερωτευμένος με την αδελφή του Κάρολου!

02.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τύφλα να έχει η «Τόλμη και Γοητεία», τα «Ατίθασα νιάτα», η «Δυναστεία», το «Ντάλλας» και όλες οι αμερικάνικες σαπουνόπερες μπροστά στην βασιλική
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τύφλα να έχει η «Τόλμη και Γοητεία», τα «Ατίθασα νιάτα», η «Δυναστεία», το «Ντάλλας» και όλες οι αμερικάνικες σαπουνόπερες μπροστά στην βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας. Τέτοιους έρωτες, πάθη και σκάνδαλα δεν τα συναντάμε στις σειρές αυτές κι απορώ πως η Βασίλισσα Ελισάβετ... βαστάει ακόμη με τα καμώματα των παιδιών της κυρίως, που κάθε λίγο και λιγάκι απασχολούν τα Μέσα Ενημέρωσης.

Τις τελευταίες μέρες, στην γηραιά Αλβιώνα άπαντες ασχολούνται με τον έρωτα της πριγκίπισσας Άννας (κόρη της Ελισάβετ) για τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς! Καλά κατάλαβες, πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της Καμίλα, «αιώνια» αγαπημένη του Κάρολου και νυν σύζυγός του. Άννα και Άντριου ζουν έναν απαγορευμένο έρωτα από τα εφηβικά τους χρόνια, ενώ αυτός συνεχίστηκε ακόμη κι όταν αυτός ήταν παντρεμένος με την Καμίλα κι εκείνη με τον Τομ Λόρενς.

Μιλάμε, ούτε η Μπρουκ Λόγκαν δεν είχε τέτοια ερωτικά μπερδέματα. Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό δεν έχει πρόβλημα να αποκαλύψει και δημοσίως τον έρωτα του. Μάλιστα, στις ιπποδρομίες του Άσκοτ αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί, με τον κόσμο να αφήνει τα άλογα να τρέχουν μόνα τους και να παρακολουθούν αυτούς. Η Ελισάβετ θέλει να αποφύγει ακόμη ένα σκάνδαλο (αν και το κόβω πια αργά) και για το λόγο αυτό δεν επιτρέπει στην κόρη της να πάρει διαζύγιο από τον Λόρενς. Πάντως, σε περίπτωση που η πριγκίπισσα Άννα πάρει το «πράσινο» φως από τη μητέρα της και παντρευτεί τον αγαπημένο της, η Καμίλα και ο Άντριου θα γίνουν... μπατζανάκια. Κι αυτό, μάλλον, δεν χαλάει την Καμίλα, η οποία ξέρει από... μεγάλους έρωτες!