Νέος έρωτας για την Μάρω Λύτρα!

03.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Ο έρωτας με έρωτα περνάει» κι αυτό το ξέρει απ’ όλους πιο καλά η Μάρω Λύτρα, η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες είναι και πάλι ερωτευμένη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» κι αυτό το ξέρει απ’ όλους πιο καλά η Μάρω Λύτρα, η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες είναι και πάλι ερωτευμένη. Το κεφάλαιο «Καραφώτης» μάλλον έχει τελειώσει οριστικά για την αοιδό (ειδικά μετά τη συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό) κι έχει ανοίξει ένα νέο, που ακούει στο όνομα... Γιάννης Αμανατίδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής «έκλεψε» την καρδιά της Μάρως από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. Αυτή έγινε πριν λίγες εβδομάδες στη Μύκονο, όταν το ζευγάρι βρέθηκε στην ίδια παρέα. Η έλξη που ένιωσαν ήτο αμοιβαία και ο έρωτας που ένιωσαν κεραυνοβόλος. Τι κι αν τους χωρίζουν αρκετά χρόνια κι αρκετά χιλιόμετρα, αφού ο ποδοσφαιριστής παίζει στην Γερμανία; Τα παιδιά τα βρήκανε, τα συμφωνήσανε κι άρχισαν τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις.

Βέβαια, είναι πολύ προσεκτικοί, διότι είναι ακόμη στην αρχή και όσο να κάνει φοβούνται το κακό μάτι. Ωστόσο, πήγαν μαζί στα καλλιστεία των Playmate κι εκεί τους απαθανάτισε ο φακός να κάθονται στα πίσω τραπέζια με φιλική παρέα. Διαχυτικότητες και τέτοια δεν είχαμε καθότι δεν θέλουν να δίνουν στόχο. Πάντως, οι φίλοι τους έχουν να λένε για τον ενθουσιασμό και τον έρωτα τους. Για να δούμε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]