Παντρεύεται η Κοκκίνου!

03.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φοβού το 2008 και δίσεκτο είναι», γι αυτό και πολλοί σπεύδουν να παντρευτούν μέσα στο 2007, με την Έλλη Κοκκίνου να κάνει τη μεγάλη έκπληξη!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φοβού το 2008 και δίσεκτο είναι», γι αυτό και πολλοί σπεύδουν να παντρευτούν μέσα στο 2007, με την Έλλη Κοκκίνου να κάνει τη μεγάλη έκπληξη! Η αοιδός αποφάσισε να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Βασιλειάδη τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 4 του μηνός. Δεν ξέρω για σενα, αλλά για εμένα ήτο έκπληξη καθότι η αοιδός δεν μας είχε δώσει να καταλάβουμε ότι σκοπεύει να παντρευτεί μέσα στη χρονιά.

Έλεγε σε συνεντεύξεις της ότι θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, αλλά δεν έλεγε «φέτος παντρεύομαι». Όπως καλή ώρα το έκανε η Πέγκυ Ζήνα, η οποία άπαξ και μπήκε το 2007 μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται το καλοκαίρι και όλοι μαζί μπήκαμε σε... γαμιάτικους ρυθμούς! Βέβαια, ο Βασιλειάδης πριν λίγους μήνες πήρε στα χέρια του το διαζύγιο, οπότε άνοιξε για το ζευγάρι ο δρόμος για τον γάμο.

Αυτός θα γίνει σε κλειστό κύκλο σε εκκλησία των Νοτίων Προαστίων. Ήδη, η Κοκκίνου έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες και τις επόμενες μέρες θα τυπωθούν και τα προσκλητήρια. Περισσότερες λεπτομέρειες, για κουμπάρο, νυφικό και άλλα τέτοια, δεν ξέρω ακόμη, αλλά μη χολοσκάς όλο το καλοκαίρι άπαντες με αυτό θα ασχολούνται!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]