Το "κράξιμο" της μάνας Λιζ!

11.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για πολλά χρόνια θα θυμάται η Λιζ Χάρλεϊ την γιούχα που έφαγε από τον κόσμο, όταν είχε την φαεινή ιδέα να φορέσει στον 5χρονο γιο της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για πολλά χρόνια θα θυμάται η Λιζ Χάρλεϊ την γιούχα που έφαγε από τον κόσμο, όταν είχε την φαεινή ιδέα να φορέσει στον 5χρονο γιο της, Ντάμιαν ένα ροζ μπικίνι! Το διάσημο μοντέλο και νυν σχεδιάστρια στην καμπάνια για την προώθηση της νέας παιδικής κολεξιόν χρησιμοποίησε ως μοντέλο τον γιο της. Ως εδώ όλα καλά. Δική της είναι η επιχείρηση, όποιον θέλει βάζει.

Έλα, όμως, που η Λιζ δεν φόρεσε στον μικρό αγορίστικο μαγιό, όπως θα φανταζόταν ο κάθε λογικός άνθρωπος. Του έβαλε ένα ροζ μπικίνι και για αξεσουάρ του έδωσε να φορέσει ένα ζευγάρι τεράστια γυαλιά. Μάλιστα, τη φωτογραφία του Ντάμιαν την ανέβασε στο προσωπικό της site κι εκεί έγινε ο τρελός χαμός.

Τα μηνύματα που της έστελνε ο κόσμος και την έβριζε έρχονταν μαζικά στην ιστοσελίδα και μπροστά σε αυτή τη δημόσια κατακραυγή η Χάρλεϊ δεν είχε παρά να αποσύρει τη φωτογραφία του μικρού. Η ίδια δεν θέλει να σχολιάσει το γεγονός, αλλά μετά από αυτό την κόβω να περιορίζεται μόνο στις αρμοδιότητες της σχεδιάστριας και να αφήνει τις διαφημιστικές καμπάνιες για τους ειδικούς!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]