Η Παπουτσάκη παραδέχεται τη σχέση με τον Καραφώτη!

11.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τον ερωτεύθηκα το παραδέχομαι, τον ερωτεύτηκα το ομολογώ». Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, περίμενα πως η Κατερίνα Παπουτσάκη ή ο Κώστας Καραφώτης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τον ερωτεύθηκα το παραδέχομαι, τον ερωτεύτηκα το ομολογώ». Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, περίμενα πως η Κατερίνα Παπουτσάκη ή ο Κώστας Καραφώτης (ειδικά αυτός) θα αργούσαν πολύ να παραδεχθούν τον έρωτα τους. Μη σου πω, ότι περίμενα να μην το κάνουν κιόλας. Αλλά λίγο το καλοκαιράκι, λίγο ο αέρας της Σίφνου, λίγο η ευτυχία που βιώνει, χαλάρωσαν την Παπουτσάκη και σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραδέχθηκε ότι έχει δεσμό με τον Καραφώτη.

Βέβαια, πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση δεν έδωσε κι έτσι - προς το παρόν - θα μείνουμε με την απορία πως, που και πότε γνωρίστηκαν. Μας είπε, όμως, ότι είναι πάαααρα πολύ καλά, ευτυχισμένη κι ερωτευμένη. Ωστόσο, μίλησε για το πως είναι μέσα σε μία σχέση και κυρίως για τον παράγοντα ζήλια. Ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο για τον Κώστα, αν λάβουμε υπόψη μας τις δηλώσεις της πρώην αγαπημένης του, Μάρως Λύτρα!

Η Κατερίνα, λοιπόν, είναι υπεράνω αυτού του συναισθήματος και δεν έχει ζηλέψει ποτέ κανέναν σύντροφό της. Κι εγώ αν ήμουν Παπουτσάκη, υπεράνω θα ήμουν! Αλλά και οι σύντροφοι της δεν την έχουν ζηλέψει, ενώ θεωρεί πως οι ακραίες συμπεριφορές είναι αρρώστια. Μάλιστα. Ωραία τα είπε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]