Άμα έχεις τέτοιους φίλους...

16.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν θέλω τέτοιους φίλους δεν θέλω τέτοιους φίλους. Που να με κάνουνε πικρά να πληγωθώ». Που να φαντάζονταν ο Πασχάλης Τερζής και η Νατάσσα Θεοδωρίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν θέλω τέτοιους φίλους δεν θέλω τέτοιους φίλους. Που να με κάνουνε πικρά να πληγωθώ». Που να φαντάζονταν ο Πασχάλης Τερζής και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, όταν τραγουδούσαν τους παραπάνω στίχους, ότι αυτοί κάποια μέρα θα εξέφραζαν απόλυτα την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Και που να φανταζόταν η ίδια, ότι ο γάμος της θα ήταν η αφορμή για να διαπιστώσει τι σόι φίλους έχει. Και να κάνει τον ανάλογο απολογισμό με τους πραγματικούς φίλους και τους μούφα, που τόσα χρόνια την εκμεταλλεύονταν.

Σνιφ, σνιφ. Ξέρεις τι έδειξε ο απολογισμός; Ότι είναι πολλοί εκείνοι που την εκμεταλλεύτηκαν και δυστυχώς είναι οι μεγάλοι σταρ φίλοι της. Για να δεις τι σόι φάρα είναι οι «διάσημοι». Αλλά, η Μαριλένα δε μασάει από αυτά. Τους κάνει ένα μεγάλο delete κι άμα ξαναδούν να γράφει παπάδες γι’ αυτούς από τη στήλη της, ότι δηλαδή σκίζουν στα κέντρα όπου άδουν, τα cd τους πουλάνε σαν τρελά κ.α., να την φτύσουνε. Τόσο πολύ τα έχει πάρει μαζί τους και δεν είναι τόσο η απουσία όσο οι δικαιολογίες που της είπαν.

Ο ένας είπε ότι είχε πολλά μποφόρ, στον άλλον προέκυψε έκτακτη υποχρέωση (όπως να παραβρεθεί σε μουσική εκδήλωση) και γενικά... πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο πισινός τους πονεί! Η Μαριλένα, σου λέει, στενοχωρήθηκε πολύ από τις ηχηρές απουσίες και δέκα μέρες μετά τον γάμο της, όλο αυτό σκέφτεται. Τι να πεις. Συμβαίνει και στα καλύτερα κοσμικά σπίτια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]