Η Γαρμπή θα κάνει... ντου από παντού!

16.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Καίτη Γαρμπή για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά κι όπως όλα δείχνουν ο φετινός χειμώνας θα ανήκει στην αοιδό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Καίτη Γαρμπή για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά κι όπως όλα δείχνουν ο φετινός χειμώνας θα ανήκει στην αοιδό, η οποία θα κάνει ντου από παντού. Πάρε χαρτί και μολύβι και γράψε, διότι η Καίτη θα κάνει πολλά πράγματα. Καταρχήν, το Νοέμβριο θα «χτυπήσει» ως ηθοποιός, αφού θα πρωταγωνιστήσει τις «Εφτά θανάσιμες πεθερές» υποδυόμενη την Αθηναία πεθερά. Τα γυρίσματα έχουν ήδη γίνει και η Καιτούλα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τον Σεπτέμβριο θα «χτυπήσει» σε ρόλο μοντέλου, καθώς συμφώνησε με γνωστή εταιρεία να διαφημίσει τα καλσόν της. Οι δρόμοι της πόλης θα γεμίσουν με αφίσες της αοιδούς και τα πόδια αυτής, οπότε καταλαβαίνεις τι πανικός θα γίνει. Γιατί, ποιος οδηγός δεν θα κάνει τη... στραβοτιμονιά του όταν δει μπροστά του σε γιγαντοαφίσα το πόδι της Καίτης; Ωστόσο, η Γαρμπή για χάρη της υποκριτικής και του... μόντελινγκ δεν παραμέλησε το τραγούδι.

Ίσα, ίσα αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, τότε θα μιλάμε για ένα δυναμικό come back της αοιδούς στην πρώτη γραμμή, μιας και τα τελευταία χρόνια δισκογραφικά και επαγγελματικά δεν ήταν και τα καλύτερα για την ίδια. Ακούγεται, λοιπόν, ότι η Γαρμπή θα αποχωρήσει από την Sony (το Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο cd με την εταιρεία) και θα ενταχθεί στο δυναμικό της Heaven, για να συναντήσει μετά από εφτά χρόνια τον Φοίβο. Τον άνθρωπο που μαζί έκαναν τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Οι ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες, αλλά ως γνωστόν... όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]