Η Αντζελίνα "φοβάται" την Άνιστον!

17.07.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φιλικό δείπνο με την Τζένιφερ Άνιστον είχε πριν λίγες μέρες ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος ήθελε να συστήσει στην πρώην σύζυγό του, την κόρη του Σιλό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φιλικό δείπνο με την Τζένιφερ Άνιστον είχε πριν λίγες μέρες ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος ήθελε να συστήσει στην πρώην σύζυγό του, την κόρη του Σιλό. Περιττό να σου πω ότι η Τζένιφερ ξετρελάθηκε με τη μικρή, ενώ ο Μπραντ χάρηκε που το δείπνο είχε επιτυχία και οι σχέσεις του με την Άνιστον βγήκαν από τον πάγο. Έλα, όμως, που την ίδια χαρά και ικανοποίηση δεν ένιωσε - και δικαίως - η Αντζελίνα Τζολί, η οποία άπαξ και πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, έγινε το λιγότερο έξαλλη.

Ποιος είδε και άκουσε την Αντζελίνα και δεν φοβήθηκε. Ο Μπραντ, για να καταλάβεις, τα χρειάστηκε λίγο και μάταια προσπαθούσε να καθησυχάσει την αγαπημένη του, η οποία δεν κατάλαβε για ποιο λόγο αυτός πήρε το παιδί και το σύστησε στην Άνιστον. Βέβαια, ο Μπραντ δεν δείπνησε πίσω από την πλάτη της. Μάλιστα, κάλεσε και την Αντζελίνα να πάει μαζί τους, αλλά αυτή δεν καταλαβαίνει από τέτοιες... ανωτερότητες, απορρίπτοντας την πρόταση με τη μία.

Κι όταν έμαθε ότι τελικά έγινε η συνάντηση, θύμωσε τόσο πολύ με τον σύντροφό της, απειλώντας τον ακόμη και με χωρισμό αν ξαναπλησιάσει σε απόσταση ενός χιλιομέτρου (το λιγότερο) την Τζένιφερ. Βλέπεις, η Αντζελίνα πιστεύει ότι η Άνιστον θέλει ακόμη τον Μπραντ και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να τον πάρει πίσω. Γι’ αυτό κρατάει ακόμη επαφή με την πρώην πεθερά της και γι’ αυτό δέχτηκε να γνωρίσει από κοντά την Σιλό. Κι επειδή, η Τζολί ξέρει από τέτοια, προσπαθεί να φυλάξει τα ρούχα της για να έχει τα μισά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]