Ρουβάς-Βανδή: το ντουέτο έκπληξη

14.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά! Πάνω που περίμενα να δω φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά με την Άννα Βίσση( αφού οι δύο θα ξεχειμωνιάσουν φέτος αφού θα τραγουδάνε παρείτσα στο «Αθηνών Αρένα») βλέπω το Σάκη να τραγουδάει με τη Δέσποινα Βανδή! Τυχαίο; Δε νομίζω?

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά! Πάνω που περίμενα να δω φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά με την Άννα Βίσση (αφού οι δύο θα ξεχειμωνιάσουν φέτος αφού θα τραγουδάνε παρείτσα στο "Αθηνών Αρένα") βλέπω το Σάκη να τραγουδάει με τη Δέσποινα Βανδή! Τυχαίο; Δε νομίζω...

Δέσποινα Βανδή και Σάκης Ρουβάς λοιπόν, βρέθηκαν στο νησί των Ιπποτών για τη βάφτιση της μικρής Μιχαέλας-Αναστασίας Καμπουράκη, κόρης του επιχειρηματία Αντώνη Καμπουράκη (ιδιοκτήτη του "Rodos Palace") και ως ο απόλυτος ιππότης ο Σάκης δε μπορούσε παρά να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει μαζί με τη Δέσποινα Βανδή!
Για να μη σε κρατάω σε αγωνία θα σου πω και λίγα πράγματα για τη βάφτιση της μικρούλας. Έγινε στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου της οικογένειας, ενώ το ζευγάρι αντί για δώρα προτίμησε οι καλεσμένοι να διαθέσουν κάποιο ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα "Ελπίδα".


Εν τω μέσω λοιπόν ζοκγλέρ, μάγων και ξυλοπόδαρων που απασχολούσαν τα παιδιά, οι αγαπημένοι φίλοι Σάκης Ρουβάς και Δέσποινα Βανδή σκέφτηκαν να απασχολήσουν τους μεγάλους με τα τραγουδάκια τους. Ανέβηκαν λοιπόν στην ειδικά για τη μέρα διαμορφωμένη σκηνή του "Rodos Palace" και έδωσαν ρεσιτάλ!Ποιον πήρε το μάτι μου όμως εκεί; Το Νίνο φυσικά που είναι Ροδίτης! Εμ έτσι είναι όπου βαφτίσια και γιορτή ο Νίνο πρώτος!

Αχ την αλήθεια μου θα σου την πω... Η χημεία που έχει η Βανδή με το Ρουβά επί πίστας είναι κάτι το απερίγραπτο παιδί μου αφού στα ντουέτα τους έγινε χαμός! Η Δέσποινα με ένα σούπερ μίνι και ο Σάκης πιο Θεός από ποτέ με το συνολάκι του, άφησαν μέχρι και το Νίνο με ανοιχτό το στόμα!

Ελένη Αναστασάκη