Ποιος παίρνει τον Ψινάκη;

14.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τον χάνουμε τον Ηλία Ψινάκη! Όχι μην ανησυχείς δεν πάσχει από κάποια ανίατη αρρώστια, απλά το αγόρι αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και μας το παίρνει η ?.πολιτική!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τον χάνουμε τον Ηλία Ψινάκη! Όχι μην ανησυχείς δεν πάσχει από κάποια ανίατη αρρώστια, απλά το αγόρι αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και μας το παίρνει η ...πολιτική!


Παιδί μου, έχει βουίξει ο τόπος (και το κεφάλι μου) από την είδηση που έσκασε σα βόμβα στα μικρά αυτάκια μου: ο Ηλίας Ψινάκης στο ψηφοδέλτιο! Φυσικά και δεν σου κάνω πλάκα... Θα αστειευόμουν ποτέ για κάτι τέτοιο;

Εξάλλου ξέρεις καλά πόσες φορές προσπάθησε ο Ψινάκης να μπουκάρει και στην πολιτική. Πριν από 5 μήνες σε συνέντευξη του στη Real News δεν είχε διστάσει να δηλώσει το ενδιαφέρον του για τις δημοτικές εκλογές αφού όλα κι όλα κουράστηκε να τραβιέται(γέρασε και λιγάκι) σε τηλεοπτικά πλατό και πίστες και όσο να πεις είχε μια αδυναμία στη Βουλή από μικρός.

Έτσι λοιπόν, οι εποχές που ο Ηλίας "τραβιόταν" μόνος του έχουν περάσει ανεπίστρεπτη και τώρα πρέπει να πέσει με τα μούτρα στο τράβηγμα παρέα με το Νικήτα Κακλαμάνη αφού αποφάσισε να κατέβει σε αυτές τις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του: "Μόλις αποδέχτηκα την πρόταση του κύριου Κακλαμάνη για την υποψηφιότητά μου, δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω γιατί υπόκειμαι στους περιορισμούς του προεκλογικού αγώνα", δήλωσε ο Λιάκος χαμογελώντας και εγώ στραβώθηκα πια από το σμάλτο των δοντιών του.


Αναρωτήθηκες όμως χρυσή μου τι σημαίνει αυτό για τον παλαίμαχο μάνατζερ; Από τη στιγμή που ο Ψινάκης μπήκε σε προεκλογική περίοδο πρέπει να κόψει τα σούρτα φέρτα στα κανάλια (πέρα βέβαια από τις φορές που επιτρέπει ο νόμος).


Χαμός σου λέει έγινε γιατί με το που είπε ο Ψινάκης το μεγάλο ναι στον Κακλαμάνη, έτρεξε ο δικηγόρος του -Ιωάννης Παραράς- να στείλει επιστολές στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς να μην προβάλλουν δηλώσεις και συνεντεύξεις του Ηλία. Δηλαδή φέτος που θέλω όσο τίποτα να δω τον Ψινάκη στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" να σκάσει λίγο και το δικό μου χειλάκι, τώρα μου τον παίρνει μακριά η κακούργα η πολιτική;

Ελένη Αναστασάκη