Οι Brangelina "ενόχλησαν" την Πάλτροου!

20.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, οι Brangelina είναι πολύ απαράδεκτοι και όπου πάνε σπέρνουν τον πανικό, χωρίς να ενδιαφέρονται αν ταράζουν την ησυχία των άλλων.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, οι Brangelina είναι πολύ απαράδεκτοι και όπου πάνε σπέρνουν τον πανικό, χωρίς να ενδιαφέρονται αν ταράζουν την ησυχία των άλλων. Και θέλεις παράδειγμα για του λόγου το αληθές; Πήγε η Γκουίνεθ Πάλτροου στο Σικάγο για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και να χαλαρώσει λίγο και οι παπαράτσι που είχαν καταφθάσει μιλιούνια στην πόλη για τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, δεν την άφησαν σε ησυχία.

Όχι, δεν πήραν ξοπίσω την πρώην του Μπραντ. Για την ακρίβεια, ούτε ένα πλάνο δεν της τράβηξαν. Ωστόσο, οι Brangelina έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με την Πάλτροου κι έξω από αυτό γινόταν πανικός. Οπότε, άντε να ηρεμήσει η Γκουίνεθ, η οποία δήλωσε πως της άρεσε το Σικάγο, επειδή δεν έχει πολλούς παπαράτσι, αλλά αναθεώρησε όταν είχε την ατυχία να βρεθεί εκεί τις ίδιες μέρες με το διάσημο ζευγάρι.

Πάντως, Πιτ και Τζολί δεν έδειξαν να ταράζονται από τον τρελό χαμό - συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια - και μαζί με τα παιδιά τους έκαναν βόλτες και κρουαζιέρα στο Σικάγο. Αυτά, μάλλον, έβλεπε η Πάλτροου κι εκνευριζόταν περισσότερο. Όσο για τις φήμες που θέλουν Μπραντ και Αντζελίνα να είναι στα χωρίσματα, αποδεικνύονται γι ακόμη μία φορά... φούμαρα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]