"Το Σάββατο μπορείς...";

20.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, τα περισσότερα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου είναι... αυτοβιογραφικά για τον αοιδό, αφού ταιριάζουν με διάφορες περιπτώσεις της ζωής του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, τα περισσότερα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου είναι... αυτοβιογραφικά για τον αοιδό, αφού ταιριάζουν με διάφορες περιπτώσεις της ζωής του. Χωρισμούς, επανασυνδέσεις, χαρές, λύπες και τρεχάματα. Στο τελευταίο, μάλιστα, ταιριάζει γάντι το... «Θα πρεπε, θα πρεπε να σουν εδώ, που σε χρειάζομαι, σε χρειάζομαι» κι αυτό διότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν αφήνουν τον Αντώνη να δει την Ζέτα Μακρυπούλια.

Τρεις μήνες έχει το ζευγάρι να ιδωθεί και όλο το καλοκαίρι το έβγαλαν χώρια. Σβάρνα την Ελλάδα έχουν πάρει και σε μια πόλη ή σε ένα χωριό δε βρέθηκαν. Βλέπεις, ο Ρέμος έχει τις συναυλίες και η Ζέτα την περιοδεία με το θέατρο. Οπότε που χρόνος να βρεθούν. Αλλά δεν κατάφεραν να συναντηθούν ούτε σε ένα σημείο.

Πήγαινε ας πούμε η Μακρυπούλια στην Κέρκυρα και μία εβδομάδα μετά πήγαινε ο Αντώνης. Άσε το άλλο. Τώρα που ο Ρέμος έγινε πρόεδρος του Ηρακλή άνοιξε καινούργιες «δουλειές» για τον χειμώνα κι όταν δεν έχει συναυλίες, ασχολείται με τα της ομάδας. Κι έρχονται εδώ οι κακές γλώσσες - σιγά μην άφηναν ασχολίαστο τέτοιο θέμα - κελεπούρι - και λένε ότι όλη αυτή η κατάσταση έχει κουράσει την Ζέτα, η οποία σκέφτεται σοβαρά ακόμη και τον χωρισμό. Καλά, εσύ αυτό μην το κρατάς, αν και τέτοιες καταστάσεις είναι λίγο επικίνδυνες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]