Ήρθε ο Νικολαϊδης junior!

21.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σήμερα θα γεννήσει, αύριο θα γεννήσει η Δέσποινα Βανδή» ήμασταν τις τελευταίες μέρες κι ευτυχώς η αγωνία μας τελείωσε το πρωί της Τρίτης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σήμερα θα γεννήσει, αύριο θα γεννήσει η Δέσποινα Βανδή» ήμασταν τις τελευταίες μέρες κι ευτυχώς η αγωνία μας τελείωσε το πρωί της Τρίτης, οπότε και η αοιδός έφερε στον κόσμο τον διάδοχο Νικολαϊδη. Ο μικρός Γιώργος - θα πάρει το όνομα του πατέρα του Ντέμη - ήρθε νωρίς το πρωί, ζυγίζει 3,5 κιλά και μέχρι τη στιγμή που σου γράφω δεν γνωρίζω σε ποιον από τους δύο ευτυχείς γονείς μοιάζει.

Η Δέσποινα μετά του συζύγου της πέρασαν την πόρτα του Ιασώ το βράδυ της Δευτέρας, ενώ σε χρόνο dt έξω από το νοσοκομείο κατέφθασαν κάμερες και δημοσιογράφοι για να καλύψουν το γεγονός. Βλέπεις, στη γέννηση της Μελίνας δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο νοσοκομείο, αφού το ζευγάρι ζούσε τότε στη Μαδρίτη. Τώρα, όμως, θα του δώσουν να καταλάβει κι ας προσπαθεί το ζευγάρι να κρατήσει την προσωπική αυτή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φίλοι και γνωστοί μόλις έμαθαν τα νέα επικοινώνησαν με τους γονείς, ενώ ανθοδέσμες, μπαλόνια κι άλλα δώρα έχουν πλημμυρίσει το διάδρομο που βρίσκεται η σουίτα της Βανδή. Ούτε γλαστράκι δεν έχει μείνει στα γύρω ανθοπωλεία. Τι γλαστράκι, ούτε κορδέλα δεν έχει μείνει, οπότε μην μπεις στον κόπο να στείλεις ανθοδέσμη. Όσο για το νονό του μικρού, το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι. Αλλά αν θέλουν να κάνουν δίκαιη μοιρασιά στην οικογένεια, θα πρέπει να προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού, αφού νονός της Μελίνας είναι ο Κώστας Καπετανίδης.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]