"Σταυρώστε" την Έφη Σαρρή!

27.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν άκουσα ότι η Έφη Σαρρή κατεβαίνει υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές, ως άνθρωπος κακός που είμαι, έπεσα στα πατώματα κι άρχισα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν άκουσα ότι η Έφη Σαρρή κατεβαίνει υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές, ως άνθρωπος κακός που είμαι, έπεσα στα πατώματα κι άρχισα να χτυπιέμαι σαν το... χταβόδι! Όταν, όμως, είδα την προεκλογική καμπάνια της αοιδούς, όχι μόνο σοβάρεψα και σηκώθηκα πάνω, αλλά σκέφτομαι σοβαρά να κάνω πραγματικότητα τις «εκκλήσεις» της... Να την σταυρώσω!

Εξάλλου, ποίος σοβαρά σκεπτόμενος ψηφοφόρος θα μείνει ασυγκίνητος από την Έφη που φωνάζει με τα χέρια ψηλά και το στήθος ψηλότερα: «Σταυρώστε με, σταυρώστε με στα χέρια σας σηκώστε με»; Κανείς. Εξάλλου, η Σαρρή - για την ιστορία κατεβαίνει με το ΛΑ.ΟΣ. του Γιώργου Καρατζαφέρη - έχει όραμα, πρόγραμμα και όρεξη να το υλοποιήσει. Έτσι, καλεί όσους θέλουν να διαμαρτυρηθούν, να την εμπιστευτούν, διότι είναι μία αληθινή φωνή. Άσε, που θα κάνει το σωστό γιατί πιστεύει στον Χριστό!

Η αοιδός απευθύνεται προπαντός στη νεολαία, γι αυτό και αν θέλουν να είναι εμπρός, να την σταυρώσουν και όλοι μαζί θα ανάψουν το φως! Και το πρόγραμμά της - που δεν περιέχει ούτε ένα «θα» - κλείνει ως εξής: «Για να έχει η Βουλή κέφι, ψηφίστε την Έφη»! Κι έτσι είναι. Να ανέβει η Σαρρή στα έδρανα να γίνουν ζημιές στο μαγαζί. Ε, συγνώμη, στο Κοινοβούλιο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]