Νέος έρωτας για την Εβελίνα!

28.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για να προλάβω τα ερωτικά των ανθρώπων της show biz πρέπει να κάνω αγώνα δρόμου και τα βράδια να κοιμάμαι με το ένα μάτι ανοιχτό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για να προλάβω τα ερωτικά των ανθρώπων της show biz πρέπει να κάνω αγώνα δρόμου και τα βράδια να κοιμάμαι με το ένα μάτι ανοιχτό. Βλέπεις, τη μία μέρα αφήνεις ένα ζευγάρι ερωτευμένο κι ευτυχισμένο και την άλλη είναι χωρισμένο, αλλά πάλι ερωτευμένο με άλλα ταίρια. Μύλος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ είναι η Εβελίνα Παπαντωνίου, η οποία όλο το καλοκαίρι ήταν μαζί με τον Αντώνη Καλογρίδη ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι από ποτέ. Μέχρι που διάβαζα ότι σκέφτονται ακόμη και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Φευ, όμως. Πριν το καλοκαίρι φύγει, το ζευγάρι χώρισε και το γνωστό μοντέλο βρήκε αλλού παρηγοριά καθότι ο έρωτας με έρωτα περνάει. Κι ας έγινε σε χρόνο.... «επ - οπ»!

Για να καταλάβεις, είδα φωτογραφίες της Εβελίνας να παίζει και να αγκαλιάζεται στην παραλία με άγνωστο άνδρα και υπέθεσα ότι θα είναι κάποιος φίλος, που του έχει οικειότητα. Από κάτω, όμως, διάβασα ότι πρόκειται για το νέο της αμόρε, τον Σπύρο Μαντόπουλο. Τη σύγχυση την έπαθα, διότι δεν έχουν περάσει πολλές μέρες που διάβαζα ότι σκέφτεται να παντρευτεί τον Αντώνη Καλογρίδη. Αλλά μάλλον δε χρειάζεται πανικός, αφού έτσι είναι ο θαυμαστός κόσμος της show biz. Φύγε εσύ, έλα εσύ ένα πράγμα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]