Μόνο φίλοι...

27.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν πρώτοι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας προχωρούν η Χριστίνα Παππά και ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν πρώτοι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας προχωρούν η Χριστίνα Παππά και ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, οι οποίοι το καλοκαίρι έδωσαν... μαθήματα ανωτερότητας και συμπεριφοράς πρώην συζύγων! Το πρώην ζευγάρι, αν και χώρισε οριστικά (λέμε τώρα, γιατί με τους συγκεκριμένους δύο ποτέ μη λες ποτέ) κρατά φιλικές σχέσεις και για του λόγου το αληθές έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο, ενώ έμεναν στο σπίτι που διατηρούν στο νησί.

Δε συγκινείσαι με τέτοιες πολιτισμένες συμπεριφορές; Εγώ πολύ, το ίδιο και όσοι τους έβλεπαν το πρωί στις παραλίες του νησιού και το βράδυ να κάνουν βόλτες στα καλντερίμια. Ειδικά, η σκηνή όπου ο Κλαούντιο έπαιζε ρακέτες και η Χριστίνα τον καμάρωνε ήταν να σε πιάνουν τα ζουμιά και να τους φτύνεις πατόκορφα για το πόσο αγαπημένοι εξακολουθούν να είναι, παρά το διαζύγιο.

Αυτό λογικά θα βγει σε λίγους μήνες, αλλά διόλου τους απασχολεί αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τους τσακωμούς του πρώτου καιρού. Ο Κολντεμπέλα, πάντως, δεν έμεινε πολύ καιρό στη Μύκονο. Σε αντίθεση με την Παππά, η οποία σχεδόν ξε-καλοκαίριασε εκεί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]