Ερωτευμένη ξανά η Βίσση;

28.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οριστικά στο παρελθόν έχει περάσει η σχέση της Άννα Βίσση και του Χρήστου Ψωμόπουλου κι ας θέλει αυτός ωσάν τον τρελό να τα ξαναβρεί με την «Απόλυτη»!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οριστικά στο παρελθόν έχει περάσει η σχέση της Άννα Βίσση και του Χρήστου Ψωμόπουλου κι ας θέλει αυτός ωσάν τον τρελό να τα ξαναβρεί με την «Απόλυτη»! Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, η αοιδός είναι και πάλι ερωτευμένη και ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Ιταλό-αμερικανού μάνατζερ της, ο οποίος - για την ιστορία και το κουτσομπολιό - είναι 43 χρονών!

Ψιλό - μεγάλος για τα δεδομένα της «απόλυτης», αλλά τόσο γοητευτικός και τζέντλεμαν, λένε, που ήταν αδύνατον να την αφήσει ασυγκίνητη. Η σχέση τους δε μετράει πολύ καιρό, αλλά είναι καλά μαζί και τα μάλα ταιριαστοί. Τα νέα για τη σχέση αυτή, λέγεται πως έφθασαν γρήγορα στα αυτιά του Ψωμόπουλου, ο οποίος άπαξ και τα άκουσε, έπαθε ταράκουλο.

Το σενάριο που παίζει, θέλει το νεαρό άνδρα να τηλεφώνησε στην Αννούλα ζητώντας της να την επισκεφθεί στο Λος Άντζελες, προκειμένου να συζητήσουν. Εκείνη, όμως, όχι μόνο του έδωσε πόρτα, αλλά του διεμήνυσε πως άμα πατήσει το πόδι του στο L.A. μαύρο φίδι που τον έφαγε. Άσε, που δεν έχουν τίποτε να πουν. Ο, τι είχαν να πουν, το είπαν το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ενώ του ξεκαθάρισε πως η σχέση τους έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Μπούχου, μπούχου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]