Ο Σόμμερ... "Στραγγαλιστής"!

28.08.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποια είναι τα καλά της υποκριτικής; Τη μία χρονιά είσαι ο Κρητικός Σήφης, το δευτεροπαλίκαρο των Σταματάκηδων, ο ρομαντικός κι ευαίσθητος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποια είναι τα καλά της υποκριτικής; Τη μία χρονιά είσαι ο Κρητικός Σήφης, το δευτεροπαλίκαρο των Σταματάκηδων, ο ρομαντικός κι ευαίσθητος αυτός νταβραντισμένος νέος που σιχαίνεται το αίμα και τα όπλα. Και την επόμενη χρονιά είσαι ο... Στραγγαλιστής της Βοστόνης! Ο λόγος για τον Κώστα Σόμμερ, τον οποίο η διεθνής του καριέρα τον παίρνει από την Κρήτη και τον πηγαίνει στη Βοστόνη για να στραγγαλίσει αθώες και ανυπεράσπιστες γυναίκες.

Όπως κατάλαβες, ο Σόμμερ κάνει το επόμενο κινηματογραφικό του βήμα στο Χόλιγουντ και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Βέβαια, η ταινία δεν θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά θα βγει κατευθείαν σε dvd. Αλλά μικρή σημασία έχει για τον ηθοποιό, αφού αυτός μια ευκαιρία έψαχνε για να τρουπώσει στο Χόλιγουντ. Κι όπως φαίνεται, τα καταφέρνει.

Μάλιστα, λέγεται πως θα του γίνει και καλή διαφήμιση, όπου γιγαντοαφίσες του «στραγγαλιστή» Sommer θα τοποθετηθούν σε κεντρικούς δρόμους του Λος Άντζελες. Μπρρρρ. Η ταινία θα έρθει και στην Ελλάδα, διότι δε δύναται εμείς οι συμπατριώτες του να χάσουμε αυτό το μεγάλο κινηματογραφικό βήμα του Κώστα. Κι ας τον προτιμούν πολλές ως Σήφη!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]