Ένας... Μπραντ για την Ανιστον;

03.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ούτε μουντζωμένη να είχαν την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία από τότε που χώρισε με τον Μπραντ Πιτ δε λέει να στεριώσει γκόμενο για γκόμενο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ούτε μουντζωμένη να είχαν την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία από τότε που χώρισε με τον Μπραντ Πιτ δε λέει να στεριώσει γκόμενο για γκόμενο. Μάλιστα, η γκίνια της στον ερωτικό τομέα, έχει συγκινήσει τον κόσμο, ο οποίος νιώθει μία συμπόνια για το πρόσωπό της. Έτσι, δεν είναι τυχαίο κάθε φορά που ακούνε ότι η Τζένιφερ γνώρισε κάποιον, παίρνουν τέτοια χαρά σα να βρήκαν γαμπρό για την κόρη τους!

Το αυτό συνέβη όταν κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες διάφορες φήμες που την θέλουν να βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός... Μπραντ! Συγκεκριμένα, του ηθοποιού Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος χώρισε πριν λίγους μήνες με τη σύζυγό του, Τζένιφερ Εσποσίτο. Ούτε παραγγελία να είχαν κάνει με τα ονόματα. Οι φήμες περί σχέσης κυκλοφόρησαν μετά το δείπνο που παρέθεσε η Ανιστον σε φίλους, στο σπίτι της και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Κούπερ.

Μάλιστα, λένε ότι το «προξενιό» το έκανε η Ντρου Μπάριμορ, η οποία είναι φίλη των δύο ηθοποιών. Πάντως, η Τζένιφερ δεν άφησε τον κόσμο να χαρεί και πολύ, αφού αμέσως βγήκε να διαψεύσει τα πάντα περί δεσμού, λέγοντας πως με τον Μπραντ είναι φίλοι και μόνο φίλοι. Αν λέει αλήθεια ή ρίχνει στάχτη στα μάτια, θα δείξει πολύ σύντομα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]