Έγκυος η Χάλεϊ Μπέρι!

05.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πόρτα της Χάλεϊ Μπέρι «χτύπησε» ο πελαργός, προς μεγάλη χαρά της ηθοποιού και του συντρόφου της, Γκαπριέλ Όμπρεϊ. Η Μπέρι είναι ήδη τριών
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πόρτα της Χάλεϊ Μπέρι «χτύπησε» ο πελαργός, προς μεγάλη χαρά της ηθοποιού και του συντρόφου της, Γκαπριέλ Όμπρεϊ. Η Μπέρι είναι ήδη τριών μηνών έγκυος και για το λόγο αυτό οι παραγωγοί της ταινίας «Tulia», στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και τα γυρίσματα της ξεκινούν τον Οκτώβριο, αναγκάστηκαν να αλλάξουν το σενάριο και να το προσαρμόσουν στην εγκυμοσύνη της Χάλεϊ.

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης ακούστηκαν για πρώτη φορά πριν ένα μήνα, όταν ο φακός «συνέλαβε» την Μπέρι με φαρδιά ρούχα. Η ηθοποιός τότε προτίμησε να τηρήσει σιγή ιχθύος, προφανώς επειδή βρισκόταν στους πρώτους μήνες και ήθελε πρώτα να πάνε όλα καλά, μέχρι να ανακοινώσει επίσημα ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η αλήθεια είναι πως η 41χρονη Χάλεϊ και ο 30χρονος αγαπημένος της - μοντέλο στο επάγγελμα - ήθελαν κάποια στιγμή να αποκτήσουν ένα παιδί, όμως, δεν ήταν στα άμεσα σχέδια τους. Γι’ αυτό, άλλωστε η ηθοποιός είχε κλείσει να πρωταγωνιστήσει σε κάποιες ταινίες. Ο «πελαργός», όμως, είχε άλλα σχέδια και τους έστειλε το παιδί λίγο νωρίτερα. Εννοείται, πως η χαρά τους είναι μεγάλη και ειδικά για την Μπέρι που ήθελε πολύ να γίνει μάνα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]