Παντρεύεται η Βίσση τον Ψωμόπουλο;

06.09.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν αρχίσω να απαγγέλω... «Μαύρα κοράκια, άσπρα κοράκια γιατί τα μαύρα κοράκια να μην είναι άσπρα», μην ανησυχείς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν αρχίσω να απαγγέλω... «Μαύρα κοράκια, άσπρα κοράκια γιατί τα μαύρα κοράκια να μην είναι άσπρα», μην ανησυχείς, θα έχω παραφρονήσει από αυτά που ακούω και διαβάζω! Ας πούμε, σήμερα είμαι ένα βήμα από το να κάνω ένα σάλτο πάνω στο γραφείο και να αρχίσω να το παίζω... ποιητής Φανφάρας. Και ο λόγος είναι το εξώφυλλο του Down Town, όπου με μεγάλα γράμματα γράφει «Παντρεύονται» και αναφέρεται στην Άννα Βίσση και τον Χρήστο Ψωμόπουλο.

Πρωταπριλιά δεν έχουμε, είναι καρά - τσεκαρισμένο, οπότε αν δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο, είναι η αλήθεια. Ο νυν της «Απόλυτης», που μέχρι σήμερα όλοι ξέραμε ότι είναι πρώην, δηλώνει στο περιοδικό πως όχι μόνο τα έχει ξαναβρεί με την αοιδό, αλλά της έκανε και πρόταση γάμου. «Θα σε πάρω να παντρευτούμε σε ένα βουνό. Εγώ, εσύ και ο Θεός» ήταν η πρόταση του νεαρού και σύμφωνα με τον ίδιο η Βίσση χαμογέλασε καταφατικά.

Ο Ψωμόπουλος αναφέρθηκε στο χωρισμό τους, λέγοντας πως ο ένας μήνας που ήταν χωριστά τους έκανε να σκεφτούν πολλά πράγματα και να ωριμάσουν, ενώ η δικαστική περιπέτεια της Άννας ήταν αυτή που τους έφερε και πάλι μαζί. Όσο για το γάμο, αν πιστέψουμε τον Ψωμόπουλο, θα γίνει, απλά δεν έχουν αποφασίσει το που, το πότε και το πως. Τον ίδιο, πάντως, δεν τον απασχολεί. Την Άννα να παντρευτεί κι ας γίνει οπουδήποτε. Τι να πω. Τα έχω χαμένα. Να γράψω για τον γάμο της «Απόλυτης» και τι στον κόσμο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]