Θεοδωρίδου: νοικοκυρά σε απόγνωση!

20.09.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Το μάτιασαν το κορίτσι! Σου μιλάω για τη Νατάσα Θεοδωρίδου που σαν καλή νοικοκυρά το έριξε στις δουλειές του σπιτιού και δεν ήταν η τυχερή της μέρα!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Το μάτιασαν το κορίτσι! Σου μιλάω για τη Νατάσα Θεοδωρίδου που σαν καλή νοικοκυρά το έριξε στις δουλειές του σπιτιού και δεν ήταν η τυχερή της μέρα!


Η Νατάσα που λες ήταν να εμφανιστεί την Παρασκευή το βράδυ στην επετειακή συναυλία των "Γιατρών του Κόσμου" αλλά θα "έκλεινε" και τις εκδηλώσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Όπως διαβάζω στην Espresso η Νατάσα θα έδινε μια σούπερ συναυλία την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου για τα είκοσι χρόνια των γιατρών του κόσμου αλλά για λόγους υγείας δε θα μπορέσει τελικά να τραγουδήσει για το κοινό της, αφού παραπάτησε ενώ ασχολιόταν με τα του σπιτιού.


Η Νατάσα που λες το έριξε στις δουλειές -όλοι ξέρουμε πόσο καλή ψυχοθεραπεία είναι τα πιάτα και το σφουγγάρισμα- με αποτέλεσμα να πάθει διάστρεμμα κάτι που σημαίνει ότι δε γλίτωσε την ακινησία και αναγκαστικά θα μείνει τέζα στο κρεβάτι για λίγο. Άρα το κορίτσι θα πρέπει να μείνει σπιτάκι της μέχρι να γίνει τελείως καλά γιατί μπορεί να μην κάνει τα τρελά χορευτικά αλλά όπως καταλαβαίνεις δε μπορεί ούτε όρθια να σταθεί να πιάσει το μικρόφωνο. Χθες στη Θεσσαλονίκη το κορίτσι αντικατέστησαν οι Onirama ενώ στη συναυλία των "Γιατρών του Κόσμου" θα την αντικαταστήσει ο Κωστής Μαραβέγιας.

Και ερωτώ: αν δεν είναι αυτό μάτι, τότε τι είναι; Που το κορίτσι πάνω που είπε να ξεκινήσει τις κούρες ομορφιάς και τις πρόβες για να εμφανιστεί παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Ηλία Βρεττό στο "Anodos Stage" το έφαγαν με το μάτι τους και γκρεμοτσακίστηκε; Μα αναρωτιέσαι ποιος τη μάτιασε; Σου λέει θα ξεχειμωνιάσει η Θεοδωρίδου με δύο Θεούς και πάρτη κάτω τη Νατάσα! Εμείς να ευχηθούμε να γίνει καλά και καμία χάντρα για το μάτι καθόλου δε θα έβλαπτε!

Ελένη Αναστασάκη